Приказ на 17 производи

РС 300 – Потопен грејач 300W

0.00 ден

РС 300 - Потопен грејач кој се препорачува за повисоки аквариуми со капацитет до 280 литри вода.Пред вклучување во струја, грејачот мора да биде во аквариуми наполнет со вода.

РС 200 – Потопен грејач 200W

0.00 ден

РС 200 - Потопен грејач кој се препорачува за повисоки аквариуми со капацитет до 200 литри вода.
Пред вклучување во струја, грејачот мора да биде во аквариуми наполнет со вода.

АЈ 03 – Потопен грејач 100W

400.00 ден

АЈ 03 - Потопен грејач од 100W е нов продукт на Pet WorX 
Стабилен грејач наменет за аквариуми со капацитет до 100 литри вода.

Шарк 100W – Потопен грејач

350.00 ден

Краток потопен грејач од 100W идеален за мали и ниски аквариуми со капацитет од 60 до 80 литри вода.
Пред вклучување во струја грејачот треба да биде сместен во аквариумот полн со вода!

Шарк 75W – Потопен грејач

350.00 ден

Краток потопен грејач од 75W идеален за мали и ниски аквариуми со капацитет од 50 до 70 литри вода.
Пред вклучување во струја грејачот треба да биде сместен во аквариумот полн со вода!

Шарк 50W – Потопен грејач

350.00 ден

Краток потопен грејач идеален за мали и ниски аквариуми со капацитет од 30 до 50л вода.
Пред вклучување во струја грејачот треба да биде сместен во аквариумот полн со вода!

Шарк 25W – Потопен грејач

350.00 ден

Краток потопен грејач идеален за мали и ниски аквариуми со капацитет од 10 до 35л вода.
Пред вклучување во струја грејачот треба да биде сместен во аквариумот полн со вода!

AT-380 – Потопен грејач

500.00 ден

Потопен грејач од 300W наменет за аквариуми од 200 до 350л вода!
Стабилен грејач со вграден потенциометар за регулирање на температура на вода.
Пред вклучување во струја, аквариумот треба да биде полн со вода!

AT-280 – Потопен грејач

450.00 ден

Потопен грејач од 200W наменет за аквариуми од 100 до 200л вода!
Стабилен грејач со вграден потенциометар за регулирање на температура на вода.
Пред вклучување во струја, аквариумот треба да биде полн со вода!

AT-180 – Потопен грејач

400.00 ден

Потопен грејач од 100W наменет за аквариуми од 50 до 100л вода!
Стабилен грејач со вграден потенциометар за регулирање на температура на вода.
Пред вклучување во струја, аквариумот треба да биде полн со вода!

Aтман 300W – Потопен грејач

550.00 ден

Квалитетен грејач од 300W со вграден потенциометар за регулирање на температура на вода! Идеален за аквариуми до 350-500 л вода. Грејачот треба да биде правилно поставен во одреден дел од аквариумот и пред да се вклучи во струја задолжително треба аквариумот да биде полн со вода.

Aтман 250W – Потопен грејач

530.00 ден

Квалитетен грејач од 250W со вграден потенциометар за регулирање на температура на вода! Идеален за аквариуми до 250 л вода. Грејачот треба да биде правилно поставен во одреден дел од аквариумот и пред да се вклучи во струја задолжително треба аквариумот да биде полн со вода.

Aтман 200W – Потопен грејач

500.00 ден

Квалитетен грејач од 200W со вграден потенциометар за регулирање на температура на вода! Идеален за аквариуми до 200 л вода. Грејачот треба да биде правилно поставен во одреден дел од аквариумот и пред да се вклучи во струја задолжително треба аквариумот да биде полн со вода.

Aтман 150W – Потопен грејач

480.00 ден

Квалитетен грејач од 150W со вграден потенциометар за регулирање на температура на вода! Идеален за аквариуми до 180 л вода. Грејачот треба да биде правилно поставен во одреден дел од аквариумот и пред да се уклучи во струја задолжително треба аквариумот да биде полн со вода.

Aтман 100W – Потопен грејач

450.00 ден

Квалитетен грејач од 100W со вграден потенциометар за регулирање на температура на вода! 
Идеален за аквариуми до 100 л вода. 
Грејачот треба да биде правилно поставен во одреден дел од аквариумот и пред да се вклучи во струја задолжително треба аквариумот да биде полн со вода.