Прикажувам 1–24 од 28 резултати

Округли пластичен Сад за храна за бавно јадење

160.00 ден
Пластичен Сад за храна за бавно јадење Пластичен Сад е наменет за кучиња кој јадат многу брзо

Пластичен Сад за храна за бавно јадење

160.00 ден
Пластичен Сад за храна за бавно јадење Пластичен Сад е наменет за кучиња кој јадат многу брзо

Шише за вода со диспанзер

450.00 ден
Зошто треба да му донесете шише со вода на вашето куче додека сте на отворено?
 • Кучињата во спортот треба да пијат повеќе вода.
 • Нечистата вода доведува до проблеми со стомакот лесно.
 • Пиењето премалку вода е лесно да се разболи.
 • Нахранете го вашето домашно милениче со чиста вода кога излегувате.
 • За да го направите вашето  куче да расте здраво и среќно.
 • Кога го имате ова шише, никогаш не се грижите за пиењето на миленичето.

Двонаменски сад за храна и вода

690.00 ден
Висококвалитетен сад со маса, овој сад за хранење миленичиња е многу лесен за носење и чување, што е погодно за миленичињата да јадат добро за време на активности на отворено.

Снек Дуо Шише за хидратација со две комори и контејнер за ужина со преклоплива чаша за миленичиња

650.00 ден
Dexas Snack-DuO ви нуди студена вода и свежа храна во едно кога се  движете и пешачите! Прво шише за повеќекратна употреба со две одделни прегради за вода и храна.

Сад за вода,храна

160.00 ден
Сад за вода,храна Доколку патувате или сте на прошетка со вашиот миленик идеална направа за вода и храна која лесно се скопува и лесна за носење

Шише за вода

200.00 ден
Шише за вода погоден за прошетка на миленици Бидете безбедни додека патувате со вашиот миленик.

Aqua Dog: Шише за вода за кучиња!

250.00 ден
 • Супер-лесно шише со вода дизајнирано за вас и вашето куче!
 • Само стиснете за да го наполните садот кој автоматски се запечатува кога се ослободува
 • Садот  му дозволува на вашето куче да пие во движење
 • Толку лесно, можете да го користите со една рака!
 • Пумпа веднаш од дното на шишето, па затоа е добро до последната капка
 • Држи 18 oz свежа вода за пиење без  „повратен проток“
 • Вклучува  каиш , па дури и се вклопува во држач за чаши за автомобил

Шише за патување за кучиња или мачки 500 мл

250.00 ден

Хранилка за миленици- ПВЦ- 8897

140.00 ден
Хранилка за миленици, дупла, со димензии 12,5х21х5 цм. Ги има во жолта, сина, црвена и виолетова боја.

Хранилка за миленици- ПВЦ- 8899

150.00 ден

Хранилка за миленици,дупла. Има димензии 16,5х27х6,5цм. Ги има во виолетова, сина, црвена и жолта боја.

Хранилка за миленици- ПВЦ-8896

90.00 ден
Хранилка за миленици, со димензии 15,5х5цм. Ги им во сина, жолта, црвена и зелена боја.

Хранилка за миленици- ПВЦ- 8890

250.00 ден
Хранилка за миленици, со димензии 29х22х6,5цм.

Метална хранилка -Ankur ExportsSG4002 20cm 0.48L

120.00 ден
Метална Хранилка на сталажа-SG04032-25cm/2.500l (големина на двата сада)

Метална хранилка Ankur ExportsSG04049 2×13.5cm 0.4l

600.00 ден
Метална хранилка со гума-SG04049-13.5cm/0.400l (со иста големина се и двата сада) Метална хранилка со гума-SG04050-16.5cm/0.800l ( со иста големина се и двата сада)

Метална хранилка -Ankur Exports SG04001 15cm 0.23l

120.00 ден
Метална хранилка со гума-SG04001-15cm/0.230l Метална хранилка со гума-SG04002-20cm/0.480l Метална хранилка со гума-SG04003-23cm/0.710l Метална хранилка со гума-SG04004-25cm/0.950l Метална хранилка со гума-SG04005-27.5cm/1.200l Метална хранилка со гума-SG04006-29cm/1.500l Метална хранилка со гума-SG04007-33cm/2.600l

Метална хранилка -Ankur Exports SG04009 20cm 0.48l

180.00 ден
Метална хранилка со гума-SG04009-20cm/0.480l Метална хранилка со гума-SG04010-23cm/0.710l Метална хранилка со гума-SG04011-25cm/0.950l Метална хранилка со гума-SG04012-29cm/1.500l

Метална хранилка -Ankur Exports SG04008 24.5cm 0.9l

260.00 ден
Метална хранилка за миленици со гума-SG04008 Големина- 24.5cm/0.900l

Хранилка – Поилка за миленици – 650033 – BeezTees

330.00 ден

Хранилка - Поилка за миленици - Шифра на артиклот 650033 - BeezTees

Хранилка за миленици – 650241, – BeezTees

150.00 ден

Хранилка за миленици  -  Шифри на артиклите 650241, 650243, 650245 - BeezTees

650241 Хранилка Пвц Сиина боја - 0.35л
650243 Хранилка Пвц Сиина боја - 0.65л 
650245 Хранилка Пвц Сиина боја - 1л


Хранилка за миленици – 650240, – BeezTees

160.00 ден
Хранилка за миленици  -  шифри на артиклите 650240, 650242 и 650244 - BeezTees 650240 - Хранилка ПВЦ Портокалова боја -0.35л 650242 - Хранилка ПВЦ Портокалова боја-0.65л 650244 - Хранилка ПВЦ Портокалова боја-1л

Хранилка за миленици – 650210 – BeezTees

170.00 ден
Хранилка за миленици. Дупла 2х0,4л - Црна боја - Шифра на артиклот 650210 - BeezTees

Хранилка за миленици – 650209 – BeezTees

170.00 ден
Хранилка за миленици. Дупла 2х0,4л - Окер боја  - Шифра на артиклот  650209 - BeezTees

Хранилка за миленици – 653565 – BeezTees

1,550.00 ден

Метална хранилка за миленици  -  Шифра на артиклот 653565 - BeezTees