Најнови производи

Кучиња

Се за кучиња

Посети ја нашата продавница и направи го најдобриот избор за твоето милениче
Најнови
 • Најнови
 • На попуст
 • Најпродавани

Лежалка за миленици Орион сина/сива

2,150.00 ден
Легло за миленици овозможува совршено убоден и луксузен простор за Вашиот миленик. Леглата имаат дебела внатрешна подлога и овозможува луксузно, меко и топло спиење. Димензија:  100x77x23см

Лежалка за миленици Орион црвена/беж

2,150.00 ден
Легло за миленици овозможува совршено убоден и луксузен простор за Вашиот миленик. Леглата имаат дебела внатрешна подлога и овозможува луксузно, меко и топло спиење. Димензија:  100x77x23см

Лежалка за миленици Орион црвена/беж

1,590.00 ден
Легло за миленици овозможува совршено убоден и луксузен простор за Вашиот миленик. Леглата имаат дебела внатрешна подлога и овозможува луксузно, меко и топло спиење. Димензија: 80x60x22cm

Автоматски дозер за сува храна за мали средни кучиња .

1,250.00 ден
 Нов дизајн дозер за храна за домашни миленици може да ги направи вашите кучиња активни, среќни и здрави. Дозерот за храна за кучиња ја усвојува функцијата за катапулт, миленичето може нежно да го притисне горното копче и храната лесно ќе истече од дното на играчката со одредено количество третман со точки и преку таква обука може да ја стимулира нивната способност за размислување.

Професионална четка за чешлање

450.00 ден
На вашето домашно милениче ќе му се допадне да го четкаат! Удобна, силна и издржлива - Нашата четка е специјално дизајнирана со удобна рачка и анти-лизгачка рачка, која го спречува напрегањето на рацете и зглобот без разлика колку долго го четкате вашето домашно милениче!

Dog chaser – Супер ултразвучен апарат за кучиња

800.00 ден

Ултразвучен апарат против лаење на кучиња за исплашување кучиња против лаење Уред со висока моќност на LED ламбички

Овој производ главно се користи за надворешна средина за да се спречат напади на кучиња. Кога ќе се сретнете со кучето кое се обидува да ве нападне, смислете го ова супер оружје. Ова оружје ќе лансира Тренерот се заснова на теоријата дека ултразвукот (ултразвучниот бран достигнува до 125db) е над горната граница на човечкиот слух и супер ултразвучната и силна бела светлина од 28000 mcd. Може да активира визуелно и адитивно активирање на кучиња, мачки и други животни, но нема да има никакви ефекти врз луѓето. 

GPS tracker за следење на вашиот миленик

3,650.00 ден
GPS  за кучиња - GPS локатор TKSTAR  локатор/тракер за кучиња е уред со кој можете во секое време да знаете каде е и каде се движи вашето милениче. Инсталирањето е многу едноставно, треба само да вметнете SIM картичка од која било мрежа, инсталирајте ја апликацијата и кога сакате можете да ја добиете прецизната локација на вашето домашно милениче! Работата на уредот се заснова на GPS/GPRS мрежата и GPS локација на сателитот

DIAMOND PET EYE – препарат против дамки од солзи кај кучињата

1,200.00 ден

Како функционираат DIAMOND EYES?

 

Препаратот DIAMOND EYES има продолжен ефект и доаѓа во форма на мали таблети погодни за мали кучиња
 • Успешно и целосно ги елиминира дамките од солзи околу очите
 • Природен препарат без антибиотици
 • Резултатите се видливи за 1 до 3 недели
 • Сите компоненти се означени како безбедни и безопасни
 • Предвидената доза е 1 таблета на ден

Кучиња

Се за мачки

Посети ја нашата продавница и направи го најдобриот избор за твоето милениче
Најнови
 • Најнови
 • На попуст
 • Најпродавани

Сад за мачки со држач

500.00 ден
комплет сад со држач за јадење може да обезбеди дневен оброк храна за кучиња и мачки.

Хигенска тоалетна песок – со арома 5Л

210.00 ден

Песок за мачки со арома.

 • 99,5% без прашина
 • 100% природни и еколошки
 • Супер згрутчување
 • Контрола на мирис
 • Лесно за фрлање
 • Супериорна апсорпција 
 • Економска потрошувачка
Преработено од најфиниот бел бентонит Користете: Наполнете ја тоалетата со 7 cm песок за мачки. Секојдневно отстранувајте ги купчињата и цврстиот отпад по потреба. Секогаш дополнувајте до 7 см.

Хигенска тоалетна песок – со арома на алое вера 5Л

210.00 ден

Песок за мачки со арома на алое вера

 • 99,5% без прашина
 • 100% природни и еколошки
 • Супер згрутчување
 • Контрола на мирис
 • Лесно за фрлање
 • Супериорна апсорпција 
 • Економска потрошувачка
Преработено од најфиниот бел бентонит Користете: Наполнете ја тоалетата со 7 cm песок за мачки. Секојдневно отстранувајте ги купчињата и цврстиот отпад по потреба. Секогаш дополнувајте до 7 см.

Хигенска тоалетна песок – портокал 5Л

210.00 ден

Песок за мачки со арома на портокал.

 • 99,5% без прашина
 • 100% природни и еколошки
 • Супер згрутчување
 • Контрола на мирис
 • Лесно за фрлање
 • Супериорна апсорпција 
 • Економска потрошувачка
Преработено од најфиниот бел бентонит Користете: Наполнете ја тоалетата со 7 cm песок за мачки. Секојдневно отстранувајте ги купчињата и цврстиот отпад по потреба. Секогаш дополнувајте до 7 см.

Хигенска тоалетна песок – Бебешка пудра 5л.

220.00 ден

Песок за мачки со арома на бебшка пудра.

 • 99,5% без прашина
 • 100% природни и еколошки
 • Супер згрутчување
 • Контрола на мирис
 • Лесно за фрлање
 • Супериорна апсорпција 
 • Економска потрошувачка
Преработено од најфиниот бел бентонит Користете: Наполнете ја тоалетата со 7 cm песок за мачки. Секојдневно отстранувајте ги купчињата и цврстиот отпад по потреба. Секогаш дополнувајте до 7 см.

Песок за мачки компакт лаванда 5л

180.00 ден
Хигенска тоалетна песок за маче со мирис на лаванда . Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата правејќи грутчиња.

Хигенска тоалетна песок – Бебешка пудра 5л.

190.00 ден
Хигенска тоалетна песок за маче со мирис . Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата правејќи грутчиња.

Хигенска тоалетна песок за мачки компакт 5л

180.00 ден
Хигенска тоалетна песок за маче со мирис  . Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата правејќи грутчиња