Прикажувам 1–12 од 1294 резултати

Автоматска фонтана за вода за домашни миленици

1,800.00 ден

Оваа пренослива фонтана има многу тивка водоотпорна пумпа и 2 филтри за двојна филтрација, така што вашето куче или мачка секогаш имаат свежа вода за пиење, дури и кога не сте дома.

GPS tracker за следење на вашиот миленик

3,650.00 ден
 GPS  за кучиња - GPS локатор TKSTAR  локатор/тракер за кучиња е уред со кој можете во секое време да знаете каде е и каде се движи вашето милениче. Инсталирањето е многу едноставно, треба само да вметнете SIM картичка од која било мрежа, инсталирајте ја апликацијата и кога сакате можете да ја добиете прецизната локација на вашето домашно милениче! Работата на уредот се заснова на GPS/GPRS мрежата и GPS локација на сателитот

DIAMOND PET EYE – препарат против дамки од солзи кај кучињата

1,200.00 ден

Како функционираат DIAMOND EYES?

 

Препаратот DIAMOND EYES има продолжен ефект и доаѓа во форма на мали таблети погодни за мали кучиња
 • Успешно и целосно ги елиминира дамките од солзи околу очите
 • Природен препарат без антибиотици
 • Резултатите се видливи за 1 до 3 недели
 • Сите компоненти се означени како безбедни и безопасни
 • Предвидената доза е 1 таблета на ден

Гребалка за маче

4,300.00 ден
Димензии 86x65x87

Лежалка за куче

1,980.00 ден
Надворешноста на лежалките од серијата Tarte е изработена од водоотпорен материјал, а внатрешноста од памучен материјал со модерен дизајн . Димензии 65x15

Лежалка за Куче

1,850.00 ден
Внатрешноста на нашите душеци од серијата Tarte (Правоаголник) е исполнета со 100% оригинални силиконски влакна од прв квалитет, а двете страни на делот од перницата се направени од памучна текстура и ткаенина слична на лен, која има својства за отфрлање на течности и дамки. Нашиот производ е најквалитетниот и најполниот душек на пазарот во однос на квалитетот на материјалот и внатрешното полнење. Димензии 62x44x22

Лежалка за Куче

1,480.00 ден
Сите кревети за домашни миленици Dubex користат првокласни материјали со следните карактеристики.  Димензии 62x44x22
 • Длабоко наполнето подлога со удобна ткаенина
 •  Добро амортизиран ѕид со отстранлива внатрешна подлога.
 • 100% оригинално полнење со силиконски влакна, без отпад или мешани материјали.
 • Комплименти за здравјето и благосостојбата на животните
 • Се пере во машина - 30 степени C
 • Европско дизајнирано и произведено во Турција

Лежалка за Куче

2,150.00 ден
Сите кревети за домашни миленици Dubex користат првокласни материјали со следните карактеристики. Димензии 78x60x22
 • Длабоко наполнето подлога со удобна ткаенина
 •  Добро амортизиран ѕид со отстранлива внатрешна подлога.
 • 100% оригинално полнење со силиконски влакна, без отпад или мешани материјали.
 • Комплименти за здравјето и благосостојбата на животните
 • Се пере во машина - 30 степени C
 • Европско дизајнирано и произведено во Турција

Лежалка за Куче

1,750.00 ден
Горните внатрешни делови и надворешното тело на нашите душеци од серијата Gelato се изработени од водоотпорна ткаенина.. Димензии 62x44x22

Лежалка за куче

2,150.00 ден
Лежалките OUTDOOR се наменети за надворешна употреба и изработени од висококвалитетен водонепропустлив Impertex и внатрешно полнење од сунгер и фибер. Ткаенината е погодна за здравјето на милениците Димензии 95x70x22

Лежалка за куче

2,750.00 ден
Сите кревети за домашни миленици Dubex користат првокласни материјали со следните карактеристики. Димезии 78x60x22

Лежалка за куче

2,750.00 ден
Сите кревети за домашни миленици Dubex користат првокласни материјали со следните карактеристики. Димезии 78x60x22