Прикажан е еден резултат

Дозер за таблети за мачки за кучиња

160.00 ден
Доколку имате проблем со вашот миленик не можете да им дадете таблета. Практичен и лесен за употреба: Овој шприц за издавање таблети е брз и лесен за употреба, безбеден и ефикасен, може да се користи како добра помошна алатка за хранење на домашни миленици, погодна за таблети, капсули, а може да се користи и како алатка за хранење мали животни кои никогаш не јаделе и почнуваат сами да јадат.