Се прикажуваат сите 7 резултати

Bruno By Victor 20 kg

1,490.00 ден
Комплетно избалансирана храна за кучиња
Дехидрирано месо , животинска маст, хемоглобин, пченка, оризово брашно, растителни влакна, квасец, дигест, јука, антиоксиданс, микотично врзивно средство, натриум хлорид, мешавина од витамини.
Aдитиви по kg Витамини: витамин А 1200 i.U, витамин Д3 500 I.U, витамин Е 50 mg, витамин Б1 672 mg,витамин Б2 2,5 mg, витамин Б6 1 mg, витамин Б12 20 mg, НИАЦИН (3a315) 30 mg,Пантотенска киселина (3a841) 25 mg, фолна киселина (3a316) 0,5 mg, холин хлорид (3a890) 2,450 mg.
Аналитички состојки: Вкупен протеин 20 %, вкупно масти 8%, вкупно влакна 2%, калциум 1,2%, вкупно фосвор 1%, влага 10%

Racel Cat Food 20kg

2,000.00 ден
Комплетно избалансирана храна за мачки Риба со Пилешко
Дехидрирано месо (пилешко и риба), животинска маст, хемоглобин, пченка, оризово брашно, растителни влакна, квасец, дигест, јука, антиоксиданс, микотично врзивно средство, натриум хлорид, мешавина од витамини.
Aдитиви по kg Витамини: витамин А 9000 i.U, витамин Д1800 I.U, витамин Е 60000 mg, витамин Б1 672 mg,витамин Б2 2,5 mg, витамин Б6 1 mg, витамин Б12 20 mg, НИАЦИН (3a315) 30 mg,Пантотенска киселина (3a841) 25 mg, фолна киселина (3a316) 0,5 mg, холин хлорид (3a890) 2,450 mg.
Аналитички состојки: Вкупен протеин 30%, вкупно масти 12%, вкупно влакна 2%, калциум 1,2%, вкупно фосвор 1%, влага 10%

Maverick By Victor 20 kg

1,790.00 ден
Дехидрирано месо (пилешко и говедско), животинска маст, хемоглобин, пченка, оризово брашно, растителни влакна, квасец, дигест, јука, антиоксиданс, микотично врзивно средство,

Racel by Victor Adult 20kg

1,500.00 ден
Kомплетна избалансирана храна за кученца за сите раси наменета за здрав раст, за силни заби и коски месен оброк, хемоглобин,

Viktor Adult Premium 15 kg

1,650.00 ден
Kомплетна избалансирана храна за кученца за сите раси наменета за здрав раст, за силни заби и коски Состав: месен оброк,

Viktor Energy 15 kg

2,000.00 ден
Kомплетна избалансирана храна за кученца за сите раси наменета за здрав раст, за силни заби и коски

Victor puppy 15 kg

2,100.00 ден
Kомплетна избалансирана храна за кученца за сите раси наменета за здрав раст, за силни заби и коски Состав: месен оброк,