Приказ 1–12 за 23 производи

Прикажи категории
Затвори

Сува храна за кучиња, Фрискис- Актив, (Говедско) со зеленчук, 2,4 кг

350.00 ден
Сува храна за кучиња, Фрискис- Актив, (Говедско) со зеленчук, 2,4 кг Протеини 20%, Масти 10%
Затвори

Сува храна за кучиња, Фрискис- баланс, пилешко со зеленчук, 2,4 кг

350.00 ден
Сува храна за кучиња, Фрискис баланс, пилешко со зеленчук, 2,4 кг Протеини 20%, Масти 10%
Затвори

Сува храна за кучиња, Фрискис јуниор, пилешко со зеленчук, 2,4 кг

400.00 ден
Friskies Junior ( Purina) 2.4кг. Комплетно избалансирана сува храна од пилешко месо за млади кучиња
Затвори

Храна за возрасни мачиња со вкус на говедско Friskies 1.5кг.

300.00 ден
Наменета е како комплетна храна за возрасни за мачки со вкус на месо со 32% протеини и 10% маснотии. Храната треба
Затвори

Храна за возрасни мачиња со вкус од риба Friskies 1,5кг.

300.00 ден
Комплетна храна за мачки за возрасни, зачинета со 32% протеини и 10% маснотии. Храната треба да се сервира во сува форма
Затвори

Храна за возрасни мачиња со вкус на пилешко Friskies 1.5кг

300.00 ден
Наменет е како комплетна храна за мачки за возрасни со ароматизирано пилешко со 32% протеини и 10% маснотии. Храната треба да
Затвори

Friskies Adult Active, говедско месо-15кг.

120.00 ден - 130.00 ден / кг
Цена по кг 130 ден. Вреќа 15кг. За секоја купена вреќа пониска цена (-8%)
Затвори

Friskies Adult Active Balance (пилешко и зеленчук.) 15кг.

120.00 ден - 130.00 ден / kg
Цена по кг 130 ден. Вреќа 15кг. За секоја купена вреќа пониска цена (-8%)
Затвори

Комплета хрна за мачиња пилешка 10кг

150.00 ден - 160.00 ден / kg
Цена по кг 160 ден. Вреќа 10кг. За секоја купена вреќа пониска цена (-6%)
Затвори

Комплета хрна за мачиња со зајачко и зеленчук 10кг

150.00 ден - 160.00 ден / kg
Цена по кг 160 ден. Вреќа 10кг. За секоја купена вреќа пониска цена (-6%)
-4%
Затвори

Храна за возрасни мачки пилешко во сос FRISKIES кесичка100гр

26.00 ден 25.00 ден
Храна за возрасни мачки пилешко во сос FRISKIES кесичка100гр
-4%
Затвори

Храна за возрасни мачки од лосос во сос FRISKIES100гр

26.00 ден 25.00 ден
Храна за возрасни мачки од лосос во сос FRISKIES 100гр