Прикажувам 1–12 од 23 резултати

BABY PÂTÉE PARROTS 1 kg

950.00 ден
Комплетна храна за рачно хранење на папагали

VERSELE LAGA ORLUX HANDMIX (за рачно хранење) 500гр

750.00 ден
Идеална храна за рачно хранење на птици од сите видови. Handmix е многу погодна како дополнителна храна за птици во

VERSELE LAGA OROPHARMA FERTI-VIT 25гр

440.00 ден

Додатоци во исхраната и витамини

Овомикс – Жолт 1кг

240.00 ден
Дополнителна витаминска храна за украсни птици. Пакување од 1кг.

Овомикс – Црвен 1кг

270.00 ден
Дополнителна витаминска храна за украсни птици. Пакување од 1кг

ВИТАМИНСКИ СТИКЕРИ ЗА ПАПАГАЛИ

100.00 ден
ВИТАМИНСКИ СТИКЕРИ ЗА ПАПАГАЛИ 1 паковање содржи 3 стикери секое паковање од 3 сикери ги содржи седните вкусови: Јаболко Банана Јагода Мед Грозје Портокал

Сипината коска

50.00 ден
Сипината коска од е важен додаток во исхраната на папагалот поради високата количина на калциум што ја содржи и особено поради рамномерното носење на неговиот клун. Состав: Суров протеин, сурова маст, сурова влакна, суров пепел, калциум, фосфор.

Кантовигор – Падован

180.00 ден
0512 Витамин за птици, за пеење.

Бланч Патее – Падован PP00316 300gr

100.00 ден
Дополнителна храна за млади украсни птици. Пакување од 300г со шифра 0316.

Бар клас 100г – Падован PP00138

130.00 ден
Дополнителна храна за украсни птици. Шифра на артиклот 0138

Бисквити за птици – Фруит – Падован PP00398

50.00 ден
Дополнителна храна за птици. Шифра на артиклот 0398

Бисквити за птици – Класик – Падован PP00396

50.00 ден
Дополнителна храна за птици - Шифра на артиклот 0396