Приказ 1–12 за 90 производи

Играчка за дистрибуција на храна со мечка „Олипет“

490.00 ден
Овој производ е мултифункционална играчка за дистрибуција на храна и може да се користи за мачки и кучиња. Тоа е фидер и играчка.

Шише за вода со диспанзер

450.00 ден
Зошто треба да му донесете шише со вода на вашето куче додека сте на отворено?
  • Кучињата во спортот треба да пијат повеќе вода.
  • Нечистата вода доведува до проблеми со стомакот лесно.
  • Пиењето премалку вода е лесно да се разболи.
  • Нахранете го вашето домашно милениче со чиста вода кога излегувате.
  • За да го направите вашето  куче да расте здраво и среќно.
  • Кога го имате ова шише, никогаш не се грижите за пиењето на миленичето.

Стоматолошка коска за чистење од кариес

350.00 ден
100% сосема ново, 100% одличен квалитет. Кога кучињата ќе го каснат производот, острите заби ќе влезат во закривениот резервоар за чистење во моларниот канал, а острите катници наредени паралелно во резервоарот за чистење ќе го исчистат од врвот до дното.

Безбедно патно седиште за домашни миленици

850.00 ден
Безбедна заштита на вашето куче или мачка од паѓање и повреди при возење. Избегнувајте отпечатоци од шепи во автомобилот и несреќи кога чувате милениче Спецификации: Големина на артикл: 320 * 250 * 360мм

Топче за храна за домашни миленици

490.00 ден
Практично и едноставно Се што треба да направите е да одвртете го горниот дел, да додадете храна за домашни миленици и храната ќе падне од дното на фидер заради напорите на миленичето. Можете да уживате во забавата, да спиете добро, додека вашето милениче ке се забавува.

Шише за патување за кучиња или мачки 500 мл

250.00 ден

Кеси за отпад

90.00 ден
Вреќички за отпад за одржување хигиена.

Четка за бањање на домашни миленици со диспанзер за шампон

250.00 ден
Има силиконска глава, која е мека и удобна и може да се користи за бањање и масажа. Произведува рамномерно пена

Мека нежна силиконска четка за чистење шепи кај миленичиња

350.00 ден400.00 ден
Не можете ли да ги измиете нечистотиите и песокот од шепите на вашето домашно милениче?

Fur Wizard е моќна алатка за чистење на влакна.

400.00 ден
Fur Wizardе е моќна алатка за чистење на вакна. Сè што треба да направите е да го повлечете над делот

Dog chaser – Супер ултразвучен апарат за кучиња

500.00 ден
Ова е универзален уред кој ги извршува функциите на заштита од агресивни кучиња, како и обука за кучиња. Предности на уредот: Има три режима на работа: LED светилка: овој уред, покрај главната функција (плаши кучиња), е доста погоден како фенерче. Вградената светилка е способна да блесне на растојанија до 25 метри. Светлината е обезбедена од две LED диоди лоцирани на крајот на уредот; континуирана светлина на фенерчето и ултразвукот: особеноста на овој отпечаток е дека е способен истовремено да блесне и да испушта ултразвучни бранови, што ќе ги исплаши кучињата. Ова е многу удобен уред, бидејќи, на пример, во вечерните часови, можете да ги исплашите кучињата без да го исклучите фенерчето, односно без да го изгубите видот на кучето; трепкачката светлина на фенерчето, ласерскиот зрак и ултразвукот, односно кога ќе го вклучите овој режим, можете истовремено да го исплашите кучето далеку со ултразвук, да ги збуните трепкачката светлина и ласерот, што, патем, не ги задоволува.