Прикажувам 1–12 од 214 резултати

Brooklyn Meat Menu Adult Easy 20kg

1,500.00 ден

Бруклинската сува храна  е  комплетен и целосен оброк, богат со хранливи материи и витамини идеален за задоволување на нутритивните  потреби  секое возрасно куче.

  • Со масла и витамини за сјајно влакно и здрава кожа
  • Со минерали и витамини за здрави заби и непца
  • Со влакна кои го помагаат варењето
  • Со калциум и фосфор за здрави и силни коски.

Тоалет за мачки

1,090.00 ден
Димензии: 57 x 39 x 41cm.

Гребалка за маче на 2 нивоа

2,400.00 ден
Гребалка за маче на 2 нивоа Вкупна висна 80 см Основа 40 см

Лежалка со гребалка за маче

1,200.00 ден
Мека удобна гребалка со постоље за мачка Димензии 30х30 см

Гребалка за маче

5,200.00 ден

ИДЕАЛНО ИГРАЛИШТЕ ЗА ВАШАТА МАЧКА! МОЖЕ ДА СЕ ОПУШТИ И ДА ИГРА НА ОВА МАЧКИНО ДРВО СО 3-те НИВОА!

  • ВИСИНА: 1,2 м

  • ОСНОВА: 40x40cm

Гребалка за маче

2,800.00 ден

ДИМЕНЗИИ: 78x40

Гребалка за маче

5,800.00 ден

ИДЕАЛНО ИГРАТИШТЕ ЗА ВАШАТА МАЧКА! МОЖЕ ДА СЕ ОПУШТИ И ДА ИГРА НА ОВА МАЧКИНО ДРВО НА 4-РИ НИВОА!

  • ВИСИНА: 1,5 m

  • ОСНОВА: 50x35cm

Гребалка за маче 54х50см.

2,650.00 ден

ИДЕАЛНA ГРЕБАЛКА ЗА ВАШАТА МАЧКА!

МОЖЕ ДА СЕ ОПУШТAT И ДА ИГРАAT НА ОВА МАЧКОВО ДРВО СО ДВЕ НИВОА!

ТОАЛЕТ ЗА МАЧЕ СО ФИОКА

2,700.00 ден
Практична и пријатен тоалет за мачки. Со едноставниот систем за влечење фиоки го прави чистењето едноставно, како и овозможува лесен пристап за полнење со свежа песок. Разменливиот јаглероден филтер и нишачката врата помагаат да се ослободи од мирисот. Погоден за мачки со средна големина.
Висина Длабочина Ширина
Големина 40,0 см 38,5 см 51,5 см

Пренослив ранец за превоз на мачки за патување

1,400.00 ден
Ова е фантастичен ранец за мачки за почеток. Вашето мало крзнено бебе неизбежно ќе одолее да влезе или да остане во торбата. Со неговиот внатрешен дизајн, сè што треба да направите е да ги закачите нивните ремени или јака на задната страна. На тој начин, не мора да се грижите дали ќе избегаат додека се навикнуваат на чантата.

Сад за мачки со држач

290.00 ден
комплет сад со држач за јадење може да обезбеди дневен оброк храна за кучиња и мачки.

Играчка за дистрибуција на храна со мечка „Олипет“

490.00 ден
Овој производ е мултифункционална играчка за дистрибуција на храна и може да се користи за мачки и кучиња. Тоа е фидер и играчка.