Прикажувам 1–12 од 15 резултати

ROYAL CANIN® POODLE ADULT 1,5 кг

1,249.00 ден
Комплетна храна за возрасни кучиња од расата Poodle (пудлица)

ROYAL CANIN® MINIATURE SCHNAUZER ADULT 3kg

2,999.00 ден
Комплетна храна за возрасни кучиња од расата Џуџест Шнауцер  

ROYAL CANIN® MEDIUM ADULT 15 kg

5,690.00 ден
Royal Canin® Medium Adult

ПРОМОВИРАЊЕ НА ПРИРОДНИОТ ОДБРАМБЕН СИСТЕМ

Royal Canin® Medium Adult го промовира природниот одбранбен систем на кучето благодарение на комплексот на антиоксиданси и мано-олиго-сахариди.

ЛЕСНА СВАРЛИВОСТ

Royal Canin® Medium Adult помага да се постигне оптимално варање на храната благодарени е посебната формула која во себе вклучува високо квалитетни протеини и балансирано снабдување со диететски влакна.

OMEGA 3: EPA - DHA

Royal Canin® Medium Adult има збогатена формула со Оmega-3 масни киселни (EPA-DHA) кои помагаат за одржување на здрава кожа.

ROYAL CANIN- BEAGLE ADULT

1,790.00 ден
Храната Royal Canin Beagle е специјално развиена за да ги задоволи уникатните потреби на оваа прекрасна раса. Најдобрата храна за кучиња за Биглс им помага да одржат идеална тежина додека го поддржуваат здравјето на нивните коски и зглобови. Комплетна храна за кучиња - Специјално за возрасни и зрели Бигли - постари од 12 месеци.

Royal Canin- Medium puppy 15кг.

6,350.00 ден
За кучиња од средна големина. Тежина при полна возраст од 11кг. до 25 кг. и старост од 2 до 12 месеци.

Royal Canin- Mops adult 1.5кг.

1,210.00 ден
Наменета за кучиња од расата Pug (Moпс). Старост над 10 месеци.

Royal Canin- Mops junior 1.5кг.

1,180.00 ден
Комплетна храна за кученца од расата Мопс - старост до 10 месеци

Royal Canin- Yorkshire Terrier 1.5кг.

1,380.00 ден
Намената за кучиња од расата Yorkshire Terrirer. Старост над 10 месеци.

Royal Canin- Yorkshire terrier junior 1.5кг.

1,300.00 ден
Комплетна храна за кутрињата од расата Јоркшир Териер. Старост до 10 месеци

Royal Canin- Shih Tzu 1.5кг.

1,600.00 ден
Оваа формула обезбедува избор на хранливи состојки и одржување на здравјето на зрелите кучиња

Royal Canin- West Highland White Terrier 3кг.

2,500.00 ден
Споредено со другите раси на кучиња, Вест Хајланд Териерот има остро влакно и нежна кожа. Оваа формула содржи специфични аминокиселини