Приказ на 12 производи

Прикажи категории
-13%
Затвори

МЕКА ЧЕТКА ЗА ЗАЈАК KERBL, 16 X 6 СМ

450.00 ден 390.00 ден
Мека четка за глодари кој лесно ги одплеткува влакната за време на митарење и лесно ги ваде влакното и подвлакното кај Зајчињата,моркото прасе
-8%
Затвори

Тартабел – Падован

240.00 ден 220.00 ден
Капки за инфекција на очи за водни желки.
Затвори

Метална вртелешка (Голема) – 40080070

600.00 ден
Метална вртелешка за глодари. Шифра на артиклот 40080070
Затвори

Метална вртелешка (Мала) – 40070070

450.00 ден
Метална вртелешка за глодари М - Шифра на артиклот 40070070
Затвори

Топка за хрчак – Фоп

390.00 ден
Топка за хрчак. Шифра на артиклот 40186070
Затвори

Подлога за глодари и птици – Падован PP00032

180.00 ден

Песок за глодари и птици. Пакување од 4 литри. Шифра на артиклот 032.

-9%
Затвори

Песок за чинчила – Падован

350.00 ден 320.00 ден
Купка од ситен песок за чинчили. Пакување од 2л.
Затвори

Пилевина – јаболко – Падован

100.00 ден

Пресувана пилевина за глодари од 1кг со арома на јаболко. Шифра на артиклот 016

Затвори

Пилевина – лимон – Падован

100.00 ден

Пресувана пилевина за глодари од 1кг со арома на лимон. Шифра на артиклот 0171

Затвори

Транспортер кутија за глодари – Падован

30.00 ден
Картонска кутија за траснпорт на хрчаци, морски прасиња, зајачиња и други.
Затвори

Поилки за глодари – Падован

100.00 ден
Пвц поилки за глодари од 100мл, 250мл и 450мл.