Прикажувам 1–12 од 23 резултати

Хигенска тоалетна песок – со арома 5Л

220.00 ден

Песок за мачки со арома.

 • 99,5% без прашина
 • 100% природни и еколошки
 • Супер згрутчување
 • Контрола на мирис
 • Лесно за фрлање
 • Супериорна апсорпција 
 • Економска потрошувачка
Преработено од најфиниот бел бентонит Користете: Наполнете ја тоалетата со 7 cm песок за мачки. Секојдневно отстранувајте ги купчињата и цврстиот отпад по потреба. Секогаш дополнувајте до 7 см.

Хигенска тоалетна песок – со арома на алое вера 5Л

230.00 ден

Песок за мачки со арома на алое вера

 • 99,5% без прашина
 • 100% природни и еколошки
 • Супер згрутчување
 • Контрола на мирис
 • Лесно за фрлање
 • Супериорна апсорпција 
 • Економска потрошувачка
Преработено од најфиниот бел бентонит Користете: Наполнете ја тоалетата со 7 cm песок за мачки. Секојдневно отстранувајте ги купчињата и цврстиот отпад по потреба. Секогаш дополнувајте до 7 см.

Хигенска тоалетна песок – Бебешка пудра 5л.

220.00 ден

Песок за мачки со арома на бебшка пудра.

 • 99,5% без прашина
 • 100% природни и еколошки
 • Супер згрутчување
 • Контрола на мирис
 • Лесно за фрлање
 • Супериорна апсорпција 
 • Економска потрошувачка
Преработено од најфиниот бел бентонит Користете: Наполнете ја тоалетата со 7 cm песок за мачки. Секојдневно отстранувајте ги купчињата и цврстиот отпад по потреба. Секогаш дополнувајте до 7 см.

Песок за мачки компакт лаванда 5л

200.00 ден
Хигенска тоалетна песок за маче со мирис на лаванда . Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата правејќи грутчиња.

Хигенска тоалетна песок – Бебешка пудра 5л.

200.00 ден
Хигенска тоалетна песок за маче со мирис . Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата правејќи грутчиња.

Хигенска тоалетна песок за мачки компакт 5л

200.00 ден
Хигенска тоалетна песок за маче со мирис  . Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата правејќи грутчиња

Песок за мачки компакт арома 5л

200.00 ден
Хигенска тоалетна песок за маче со мирис  . Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата правејќи грутчиња

Sanicat diamonds classic – Силиконска песок за мачики 5л.

600.00 ден
Sanicat diamonds classic – Силиконска песок за мачики 5л.

Sanicat diamonds lavander – Силиконска песок за мачки 5л.

600.00 ден
Sanicat diamonds lavander – Силиконска песок за мачки 5л.

Sanicat diamonds Citric – Силиконска песок за мачки 5л.

580.00 ден
Sanicat diamonds Citric – Силиконска песок за мачки 5л.

Зеофит- Тоалетна песок– 5л

130.00 ден
Хигенска тоалетна песок  за маче,Овој биопроизвод овозможува поголема хигиена во домот на одгледувачите на домашни миленици. Целосно го упива амонијакот и се спречува непријатната миризба во домот, овој хигиенски песок на база на Зеолит има способност целосно да ја впива влагата. Упатство: Направете седало за вашето милениче така што во еден сад ќе ставите од овој песок слој од 4 - 6 см. Рок на производот:неограничен. Пакување: натрон кеса 5Л.

Citycat clumping – Тоалетна песок – 5л

180.00 ден
Хигенска  песок за маче CITYCAT Добивањето е произведено од 100% бентонит, се апсорбира силно и ефикасно ги отстранува непријатните мириси на мачката. Наполнете го тоалетот за мачки до длабочина 5-7 см. Отстранете ги грутки и извалканите делови секој ден со лопатка. Дополнете со чист нов песок на секои 2 - 3 дена за да ја одржите одредената длабочина на песок. Целосно заменете го песокот, кога ја губи својата апсорпциска моќ и е ефикасен во неутрализирање на мирисите (2-5 недели, во зависност од квалитетот на минералот). Измијте ја тавата со топла вода. Не фрлајте во тоалетот.