Се прикажуваат сите 11 резултати

Кафез за глодари – 20050011-Fop

1,250.00 ден
Кафез за зајак или морско прасе, го има во две бои, портокалова и сина. Со димензии 58х32х34цм.

Кафез за хрчак – 20106011- Fop

1,750.00 ден

Кафез за хрчак со димензии 45х27х27цм

Кафез за хрчак – 20105011- Fop

1,350.00 ден

Кафез за хрчак со димензии 45х27х21цм

Кафез за глодари – 266836-BeezTees

1,380.00 ден

Кафез за глодари,

266835 -црн со сини елементи и димензија 37х25х39цм.

266836-црн со зелени елементи и димензија 37х25х39цм.

Кафез за хрчак – 266870 – BeezTees

2,700.00 ден
Кафез за хрчак 50*33*45цм - 266870 - BeezTees

Кафез за глодари – YD 115

700.00 ден
Кафез за хрчак. Димензии (30х23х31)цм

Кафез за хрчак – 20330011 – Фоп

1,500.00 ден

Кафез за хрчак со димензии - 58 x 32 x 22цм

Кафез за хрчак – 20108011 – Фоп

0.00 ден

Кафез за хрчаци со димензии 58 x 31,5 x (h) 21цм.