Приказ на 7 производи

Прикажи категории
-7%
Затвори

CIBAU PUPPY MAXI 12 кг

2,990.00 ден 2,790.00 ден
Комплетно избалансирана храна за кученца од големи и гигантски раси
-7%
Затвори

CIBAU ADULT MAXI 12 кг

2,990.00 ден 2,790.00 ден
Комплетно, избалансирана храна за возрасни кучиња наменета за големи раси со нормални физички активности.
-10%
Затвори

CIBAU ADULT MINI 7 кг

2,200.00 ден 1,990.00 ден
Комплетно,избалансирана храна за возрасни кучиња од мали раси.
Затвори

SENSITIVE LAMB MEDIUM & MAXI 12кг

2,990.00 ден
Комплетно избалансирана храна на база на јагнешко месо, наменета за возрасни кучиња од средна и голема раса со дигестивни проблеми и алергии.
-3%
Затвори

SENSITIVE FISH MEDIUM & MAXI 12кг

2,890.00 ден 2,790.00 ден
Комплетна, избалансирана храна за возрасни кучиња од средна и голема раса. Помага во решавање на алергиски и воспалителни проблеми.
-3%
Затвори

CIBAU PUPPY MEDIUM (12 kg)

2,890.00 ден 2,790.00 ден

CIBAU PUPPY MEDIUM, Комплетно избалансирана храна за кученца од средна раса

 
-7%
Затвори

CIBAU ADULT MEDIUM 12кг

2,790.00 ден 2,590.00 ден

CIBAU ADULT MEDIUM, Комплетно избалансирана храна за возрасни кучиња.