Прикажувам 1–12 од 68 резултати

Пумпа за Фонтана

950.00 ден
  • Капацитет: 1400 л / ч: 
  • Дигање на вода максимална висина: 1,2 метри
  • Моќност: 20w
  • Целосно потоплива и идеалена за секоја филтрација 

Rastol-Ѓубриво за аквариумски треви.-120 ml

280.00 ден
Rastol- Ѓубриво за аквариумски треви.

Algex-Средство против алги – 120мл.

280.00 ден
Средство против алги. 120 мл

Akvafil – Средство за подготовка на аквариумска вода – 120мл

260.00 ден
Средство за подготовка на аквариумска вода .

Украси за аквариум – 862010 – BeezTees

200.00 ден

Украси за аквариум - 862010 - BeezTees