Приказ 1–12 за 15 производи

Прикажи категории
Затвори

Cafortan 90гр- 180 таблети

700.00 ден
Мали кучиња до 5 кг. – 3 таблети дневно Средни кучиња до 10 кг.- 6 таблети дневно Големи кучиња до 20 кг.- 12 таблети дневно Кучиња над 20 кг. – 3 таблети на 5 кг. Дневната доза најдобро е да се дава поделена на 2-3 пати во текот на денот (наутро, на пладне и вечер). Преголема доза не е  штетна !
Затвори

DERMAVET – Dr.Vet

730.00 ден
комплементарна храна за кучиња и мачки - со масни киселини од омега 3 за сјаен слој и витална кожа Аналитички вредности: сурова влакна 24%, суров протеин 17,6%, суров пепел 13%, сурова масла и масти 2%. 
Затвори

MULTIVET – Dr.Vet

650.00 ден
Dr.Vet, комплементарна храна за кучиња и мачки - со аминокиселини и масни киселини ПРЕПОРАКИ ЗА УПОТРЕБА
  •  Multivet 
 е наменет за сите категории и возрасти на кучиња и мачки.
  •  За зајакнување на имунитетот и отпорноста на болести и инфекции, препорачуваме редовна, дневна доза на Multivet 1 таблета на 10 килограми телесна тежина.
  •  Мултивет се препорачува за спорт, сервис и лов на кучиња, особено за време на зголемени физички активности. Мултивет , исто така, се покажа како добар додаток во исхраната на кучиња и мачки кои биле изложени на стрес, долг транспорт и промени во животната средина. Во овие ситуации, апетитот на кучето се намалува, така што резервите на витамини и минерали во организмот се намалуваат. Во овие случаи, се препорачува терапевтска доза на таблети Multivet 2 на 10 килограми телесна тежина
Затвори

KALCIVET – Dr.Vet

650.00 ден
ВИТАМИНСКО МИНЕРАЛЕН ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА НА КУЧИЊАТА И МАЧКИТЕ Редовна дневна препорачана доза: 1/2 таблета за мачки, 1 таблета на 10кг телесна тежина на кучето Зголемена дневна доза: 1 таблета за мачки, 2 таблети на 10кг телесна тежина на кучето 1 КАЛЦИВЕТ таблета = 1.000 мг
Затвори

KITTY CAT -100

550.00 ден
KITTY CAT со својата формула и избалансирана комбинација и односот на есенцијални витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини со додаток на исушени морски алги (Schizochytrium limacinum) богати со OMEGA 3 (DHA) есенцијални масни киселини, дава единствена здравствена поддршка на мачките од сите возрасти, и обезбедува здрав раст и виталност.
Затвори

SEMAVIT PLUS-100 таблети

550.00 ден
Сениори – возрасните кучиња имаат потреба од повеќе внимание и нега отколку младите кучиња
-12%
Затвори

IMMUNOCAN-100 таблети

990.00 ден 870.00 ден
Примена: Кај кучиња и мачки под антибиотска терапија, во ситуации на паѓање на имунитетот и дигестивни пореметувања. За јак имонолошки систем и здрав дигестивен тракт
Затвори

CONNECTEN-100 таблети

990.00 ден
За заштита и регенарација на зглобови и ‘рскавици тетиви, лигаменти, сврзно и меко ткиво.
-17%
Затвори

KALCEVIT – 100 таблети

600.00 ден 500.00 ден
МИНЕРАЛНО ВИТАМИНСКИ ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА ЗА КУЧИЊА (за млади кучиња, гравидни кучки и кучки кои дојат) KALCEVIT-от е идеален додаток кој се препорачува како додаток во исхраната за млади кучиња, гравидни кучки и кучки кои дојат поради својата зголемена содржина на Ca-калциум и P-фосфор, како и содржината на сите есенцијални витамини, минерали, микроелементи и аминокиселини избалансирани како во меѓусебниот однос, така и во односот на физиолошките потреби на наведените категории кучиња, обезбедувајќи им здрав раст и виталност.
-18%
Затвори

BETA – KAROTEN – 100 таблети

1,100.00 ден 900.00 ден
За пигментација и убава боја на крзното Производот Beta Caroten (про-витамин A) е наменет за недиференцирана, на изглед лоша и непривлечна боја на крзното, предизвикува ефект на пигментација, обезбедувајќи интензивна, квалитетна, убава и привлечна боја на крзното првенствено кај кучиња со изразено црвена и кафеава пигментација
-17%
Затвори

SEMAVIT – 100 таблети

600.00 ден 500.00 ден
SEMAVIT-от посебно се препорачува кај изразито физички активните кучиња (тренинзи, трки, лов и било какви други зголемени физички активности) и кај кучиња изложени на стресни ситуации (транспорт, високи надворешни температури, закрепнување од некој болести, инфекции, повреди, хируршки интервенции итн.)
Затвори

BIOMIX – 100 таблети

500.00 ден
BIOMIX-  За квалитетно, сјајно и убаво крзно