Прикажувам 1–12 од 106 резултати

Brooklyn Meat Menu Adult Mix 20kg

1,700.00 ден
Бруклинската сува храна е комплетен и целосен оброк, богат со хранливи материи и витамини идеален за задоволување на нутритивните потреби секое возрасно куче. Сјајна крзно Јаки коски Здрави заби

Brooklyn Meat Menu Energy 20kg

2,300.00 ден

Бруклинската сува храна  е  комплетен и целосен оброк, богат со хранливи материи и витамини идеален за задоволување на нутритивните  потреби  секое возрасно куче.

  • Здрави и силни мускули
  • Јаки заби и коски
  • Оптимална издржливост
  • Протеини (32%)
  • Масти (14%)

BROOKLYN JUNIOR DOG 20 KG

2,200.00 ден
JUNIOR BROOKLYN, храна за кученца .
Со сите хранливи материи за правилно хранење на кученцето, обезбедувајќи го на најдобар начин неговиот развој.
Мускулен раст✅
Јаки коски✅
Здрави заби✅
30% протеин
Масти 11%

Quicker Active Adult High Energy – Сува храна за куче 20кг

2,600.00 ден
Аналитички компоненти: суров протеин 31%, содржина на маснотии 21%, сурова пепел 7,5%, сурови влакна 3%,

Royal Canin- Medium puppy 15кг.

6,350.00 ден
За кучиња од средна големина. Тежина при полна возраст од 11кг. до 25 кг. и старост од 2 до 12 месеци.

Royal Canin- Mops adult 1.5кг.

1,210.00 ден
Наменета за кучиња од расата Pug (Moпс). Старост над 10 месеци.

Royal Canin- Mops junior 1.5кг.

1,180.00 ден
Комплетна храна за кученца од расата Мопс - старост до 10 месеци

Royal Canin- Yorkshire Terrier 1.5кг.

1,280.00 ден
Намената за кучиња од расата Yorkshire Terrirer. Старост над 10 месеци.

Royal Canin- Yorkshire terrier junior 1.5кг.

1,300.00 ден
Комплетна храна за кутрињата од расата Јоркшир Териер. Старост до 10 месеци

Royal Canin- Shih Tzu 1.5кг.

1,190.00 ден
Оваа формула обезбедува избор на хранливи состојки и одржување на здравјето на зрелите кучиња

Royal Canin- West Highland White Terrier 3кг.

2,500.00 ден
Споредено со другите раси на кучиња, Вест Хајланд Териерот има остро влакно и нежна кожа. Оваа формула содржи специфични аминокиселини