1. ЈА ПОТВРДУВАМЕ НАРАЧКАТА

Откако ќе ни ја испратите нарачката, нашите вработени ја подготвуваат, паковаат и адресираат за прием во Ин Пошта Радески. Во моментот на испраќање добивате порака од нашиот службен телефон дека следниот ден нарачката можете да ја подигните од Ин Пошта Радески базата во вашиот град.

Нарачките со износ помал од 1800мкд ги сносат трошоците за испорака.

Нарачките со износ поголем од 1800мкд пристигнуваат до Ин Пошта Радески базата со трошоци платен од нас.

Достава до врата е возможна само на барање на клиентот и услугата се наплаќа согласно актуелниот ценовник на Ин Пошта Радески.

2. ПОДГОТВУВАМЕ ДОКУМЕНТАЦИЈА

Во зависност од начинот на наплата, се подготвува соодветната документација, Фискална сметка или Фактура

3. ЈА ИСПРАЌАМЕ НАРАЧКАТА

Испратените нарачки пристигнуваат следниот ден или во рок од 24 до 48 часа до Ин Пошта Радески базата во вашиот град и од таму треба да се подигнат !!!

4. ГРАТИС ДОСТАВА

Гратис достава за нарачки над 1.800 денари.
Бесплатната достава ги вклучува и производите со веќе намалена цена !
Бесплатната достава е до Ин Пошта Радески базата во вашиот град !

Достава до адреса на клиентот се наплаќа согласно актуелниот ценовник на Ин Пошта Радески