Се прикажуваат сите 8 резултати

Шампон за суво капење Trixie 100g

220.00 ден
Trixie Dry Shampoo нежно се грижи за крзното на вашето домашно милениче без потреба од ниту една капка вода. Благиот

Шампон за долго влакно 250мл

200.00 ден
Шампон за долго влакно -овозможува полесно чешлање -за долго крзно и кучиња со чувствителна кожа -исто така погоден особено за млади кучиња

Шампон за црно влакно 250мл

230.00 ден
Шампон Трикси за црно влакно -за поинтензивна боја -сјајно крзно -за црна или друга темна боја на крзно

Шампон за бело влакно 250мл

250.00 ден
Шампон Трикси за бело влакно -за поинтензивна боја -сјајно крзно -за бела или друга светла боја на крзно

Трикси: Огледало за птици со дрвена рамка

120.00 ден
Огледало на птици со дрвена рамка
 • Материјал: дрво
 • Со став
 • Димензии: 9 × 9 см

Трикси: Играчка за птици рингишпил со sвона

100.00 ден
Играчка за птици А рингишпил со sвона
 • Материјал: пластика
 • Наменето за сите видови птици
 • Димензии: 10 см

Трикси: Три топки со ѕвонче, 16 см

100.00 ден
Играчка за папагали.
 • Поврзани пластични топки.
 • На дното е aвонче чиј звук го поттикнува папагалот да игра.
 • Едноставно се приложува на покривот на кафезот.
 • Големина: 16 см

Trixie: Лента со дигитален термометар

90.00 ден
Самолеплив дигитален термометар.
 • Овозможува читање на температурата во опсег од 18-34 ° C.
 • Големина: 13 см