Прикажувам 1–12 од 23 резултати

Керамички сад панда

490.00 ден
1. Удобно искуство во исхраната:  дизајн на оваа подигната чинија за мачки и овозможува на вашата мачка да избегне прекумерно

Автоматска фонтана за вода од 2 литри

1,950.00 ден

Автоматска фонтана за вода од 2 литри за домашни миленици, која им нуди свежа и чиста вода на вашите четириножни пријатели. Има 4 нивоа!

ЌЕРАМИЧКИ ДВОЕН САД ЗА ХРАНА-ВОДА

800.00 ден

Елегантен со прекрасен дизајн држач за садови со 2 керамички чинии за вашите миленици за вода и храна, кој има стабилна бамбусова дрвена основа.

Погоден за мали кучиња и мачки.

Димензии: 27,5x5cm (7cm висина со основа)

ДВОЕН САД ЗА МИЛЕНИЦИ СО 2 КЕРАМИЧКИ ТАЊИРИ

1,800.00 ден

Двоен  сад за домашни миленици изработен од издржлива пластика со 2 керамички чинии што може да се вадат, кои на вашиот четириножен пријател ќе му го понудат вистинскиот начин на хранење.

 
Димензии: 37x11cm

Модерена хранилка за миленичиња со 2 чинии

580.00 ден

Модерена хранилка за миленичиња со 2 чинии за храна од не'рѓосувачки челик и автоматска вода од 500 ml за вашето домашно милениче, која може да се користи дома или лесно да се носи со себе насекаде!

Сад за храна и вода

420.00 ден

Двоен подигнат држач за домашни миленици со 2 чинии од нерѓосувачки челик  за храна и вода, што помага на правилен начин да го нахраните вашиот четириножен пријател.

Автоматска хранилка за куче и маче

3,990.00 ден

Кои се придобивките од користењето на автоматскиот хранител за миленичиња?

  • Можете да го нахраните вашето домашно милениче препорачаната количина на храна.
  • Можете да го нахраните вашето домашно милениче навреме, според распоредот за хранење.
  • Вашето милениче секогаш има свежа храна за јадење.

Автоматска хранилка за куче и маче

2,850.00 ден
Автоматското хранење /  за сува храна за кучиња или мачки е совршен начин за редовно хранење на вашето домашно милениче. Прецизниот програмер ќе ви овозможи да поставите паузи помеѓу 6 последователни дози на храна во опсег од 1 мин-24 часа . Благодарение на ова решение, на миленикот ќе му се обезбедуваат редовни оброци дури и во отсуство на сопственикот. Технички спецификации:
  • капацитет на чинии за храна: 6х75гр
  • димензии: 30х30х7см
  • материјал: нетоксична пластика
  • диспензерот е наменет само за хранење на сува храна
  • 3xAA Батерии напојување (не е вклучено)

Сад за мачки со држач

500.00 ден
комплет сад со држач за јадење може да обезбеди дневен оброк храна за кучиња и мачки.

Сад за мачки со држач

290.00 ден
комплет сад со држач за јадење може да обезбеди дневен оброк храна за кучиња и мачки.

Шише за патување за кучиња или мачки 500 мл

250.00 ден

Хранилка за миленици- ПВЦ- 8897

140.00 ден
Хранилка за миленици, дупла, со димензии 12,5х21х5 цм. Ги има во жолта, сина, црвена и виолетова боја.