Прикажувам 1–12 од 199 резултати

Поводник за куче 5м

500.00 ден
Овој поводник е совршен за мали и средни миленичиња. Системот за сопирање и заклучување со една рака го спречува напредувањето на миленичето. ДОЛЖИНА: 5 метра

Пластифицирано ремче за кучиња

230.00 ден
Orange пластифициран поводник за кучиња

Комплетен поводник со окулувратник

400.00 ден
Висококвалитетно јаже наменето за тренинг и шетња на миленици.
Димензии на окулувратникот:
Максимум е 54 цм. Ширина: 3,5цм.
Димензии на поводникот:
Должина 120цм, дебелина на поводникот 2.5цм
За изборот на бојата контактирајте не
1. Црна
2. Сина.
3. Црвена

ГРАДНИК СО ПОВОДНИК ЗА КУЧЕ

400.00 ден
ГРАДНИК СО ПОВОДНИК Цена: 350 ден. комплет бои: црвен, црн и плав. Димензии на градникот: обем на градите 50цм, максимум е 70цм. Поводникот е 120цм должина

Ремче за куче

290.00 ден
Ремче за куче со заштитна облога.

ПОВОДНИК СО МЕХАНИЗАМ ЗА КУЧИЊА ДО 15кг.

400.00 ден
Овој поводник е совршен за мали и средни миленичиња. Системот за сопирање и заклучување со една рака го спречува напредувањето на миленичето. Деловите од рачката се изработени од еколошки материјали TPE и PP, што нема да предизвика алергии на домашни миленици или човечка кожа. ДОЛЖИНА: 5 метра

МЕК УДОБЕН ГРАДНИК ЗА КУЧИЊА

350.00 ден
МЕК УДОБЕН ГРАДНИК ЗА КУЧИЊА
 бои: син, црн и црвен.
 ДИМЕНЗИИ: L
Макскимална тежина - 35кг
Обем на градите макс - 64 цм

ГРАДНИК СО ПОВОДНИК ЗА КУЧЕ

350.00 ден
ГРАДНИК СО ПОВОДНИК
Цена: 350 ден. комплет
 бои: црвен, црн и плав.
Димензии на градникот: обем на градите  50цм, максимум е 70цм.
Поводникот е 120цм должина

Führleine Mexica, (Кербл )

830.00 ден
Кожен поводник за куче

• целосно обоена кожа

• со кука за прицврстување

• 3-насочен прилагодлив

Leine Mexica, ( Kerbl )

520.00 ден
Кожен поводник Кербл

• целосно обоена кожа

• со кука за прицврстување

Collar Mexica – Kerbl

330.00 ден
врат круг - 34 – 42см ширина - 18 мм

Collar Mexica – Kerbl

280.00 ден
22 – 28 cm 10 mm мах - 12 кг