Приказ 1–12 за 24 производи

Прикажи категории
-23%
Затвори

Кревет за мачки во форма на шатор

1,200.00 ден 920.00 ден
Кревет за мачки во форма на шатор ГОЛЕМИНА  40x40x35 см

Пластично постоље за тренинг на мали кутриња

1,300.00 ден 990.00 ден
  • Наменето за кучиња кои вршат хигиена во затворен простор
  • Овој тоалет е добро прилагоден за кученца од која било раса
  • многу удобно кога патувате.
  • кученцето не гребе и ги држи нозете суви
Затвори

Транспортер – 715095 – BeezTees

840.00 ден

Транспортер Л со димензии 58х58х35cm- Шифра на артиклот 715095 - BeezTees

Затвори

Транспортер – 715070, – BeezTees

5,200.00 ден

Транспортер Гуливер 4,5,6 и 7- Шифри на артиклите 715070, 715081, 715082, 715083 - BeezTees

715070 - Транспортер Гуливер 4-71*51*50 cm
715081 - Транспортер Гуливер 5 -81*61*60 cm
715082 - Транспортер Гуливер 6 -92*64*66 cm
715083 - Транспортер Гуливер 7 -102*72*76 cm

Затвори

Тоалета – 400500 – BeezTees

400.00 ден
Тоалета за миленици (Отворена) со димензии 50*37*14цм - Шифра на артиклот  400500 - BeezTees
Затвори

Лежалка – 706120 – BeezTees

2,480.00 ден
Лежалка 54*34*17cm- Шифра на артиклот 706120 - BeezTees
Затвори

Лежалка – 705720 – BeezTees

1,200.00 ден
Лежалка 40цм и 50цм - Шифри на артиклите  705720 и  705721 - BeezTees
Затвори

Лежалка – 705710 – BeezTees

800.00 ден

Лежалка 40цм и 50цм - Шифри на артиклите 705710 и 705711 - BeezTees

Затвори

Лежалка – 705700 – BeezTees

900.00 ден

Лежалка 40цм и 50цм - Шифри на артиклите 705700 и 705701 - BeezTees