Прикажувам 1–12 од 43 резултати

Украси за аквариум – 862010 – BeezTees

200.00 ден

Украси за аквариум - 862010 - BeezTees

Силиконски украс за аквариум – 862009 – BeezTees

450.00 ден

Силиконски украс за аквариум - 862009 - BeezTees

Силиконски украс за аквариум – 862008 – BeezTees

450.00 ден

Силиконски украс за аквариум - 862008 - BeezTees

Песок – Аквариум гравел – 10кг

160.00 ден
ХФ 20504 - Природно кристален песок за аквариуми. Пакување од 10кг во четири различни нианси. Кристално бела боја, природно зелена кристална боја, природно црвена кристална боја и природно виолетова кристална боја.  Гранулација 5-7мм. 1 кг = 160 ден.

Украсен песок за аквариум

100.00 ден

Украсен песок за аквариум во 9 различни бои. Гранулација 5-8мм. Бел, црн, црвен, плав, розе, виолетов, зелен, жолт, портокалов и шарен. Пакување од 1кг. 

ПВЦ Трева за аквариум 40цм

160.00 ден

Пластични треви за аквариум - 40цм

ПВЦ Трева за аквариум 30цм

140.00 ден

Пластични треви за аквариум - 30цм