Добредојдовте во нашата интернет продавница

За My Pet Shop

Мy Pet Shop е продавница која постои 10 години на македонскиот пазар со познати светски брендови.

Сите овие години се трудиме да ви понудиме на вас и на вашите миленици најквалитетна исхрана, препарати, опрема … Сега, во согласност со технолошките трендови и развој, но и со барањата на пазарот, решивме да им дадеме на нашите потрошувачи можност да купат од својот дом. Во согласност со досегашниот квалитет на работа, како што е потврдено од сите години поминати на македонскиот пазар, сега можеме да Ви понудиме најдобри цени, најповолни услови за испорака и брза реализација на испораките преку Интернет. Ние сме на ваша услуга и ќе вложиме максимални напори да ве задоволиме со квалитетот на нашите услуги и производи. Веруваме дека ќе тргнете со нас во возбудлива авантура на љубов и грижа за домашни миленици, како убави суштества кои ни ги разубавуваат и го подобруваат квалитетот на нашите животи.