Се прикажуваат сите 11 резултати

PROMO: Ранец мачки + Професионална четка за чешлање + играчка за маче

1,900.00 ден
PROMO: Ранец мачки + Професионална четка за чешлање + играчка за маче

PROMO: Ранец мачки + Автоматкса фонтана за вода

2,650.00 ден
PROMO: Ранец мачки + Автоматкса фонтана за вода

PROMO: Седиште за куче или мачка + Happy Dog Mini Baby 8kg

2,350.00 ден
PROMO: Седиште за куче или мачка + Happy Dog Mini Baby 8kg

PROMO: Ранец + Happy cat minkas 10kg

3,050.00 ден
PROMO: Ранец + Happy cat minkas 10kg

2 во 1-Четка и фен за миленици

990.00 ден

НОВО Исчешлај и исуши го крзното на твоето милениче брзо и лесно!

2 во 1 преносен фен + чешел за вашите миленици Исушете и исчешлајте го крзното на вашите миленици брзо и лесно со помош на овој преносен фен и притоа пружете им максимално уживање. Вградениот чешел го оневозможува разлетувањето на крзно. Моќност 300w Работи на 220v 3 нивоа на јачината и топлината.

Четка за бањање на домашни миленици со диспанзер за шампон

250.00 ден
Има силиконска глава, која е мека и удобна и може да се користи за бањање и масажа. Произведува рамномерно пена

Мека нежна силиконска четка за чистење шепи кај миленичиња

350.00 ден400.00 ден
Не можете ли да ги измиете нечистотиите и песокот од шепите на вашето домашно милениче?

Туш-масажер за миленици

600.00 ден
Пред да го набавите производот, ве молиме поставете ги потребните прашања, ние сме тука да одговориме на сите ваши прашања. Ви благодараме!.

Магична ракавица

260.00 ден
Ракавица која го задржува вишокот влакна од миленичето!

Furminator: За мала раса со кратко влакно

600.00 ден
Фурмиратор за кучиња за кратко влакно. Го намалува влакното до 90%. Има должина на сечилото од 4,4 см. Сечилото од не'рѓосувачки челик достигнува длабоко во крзното на кучето и нежно ја отстранува подвлакната и паднатите влакна. Има поголема ефикасност од која било четка или чешел со иста цел. Овозможува влакната и подвлаката да се отстранат еднаш, што кучето го губи за време на редовниот процес , што може да трае исклучително долго време. На овој начин се спречува акумулацијата на паднатите влакна на мебел, гардероби, теписи, автомобили ... Обезбедува рамномерна дистрибуција на маснотии низ крзното на кучето и со тоа придонесува за здравјето и убавината на кожата. Патентираната технологија на изработка овозможува лесна примена и трајност на производот.

Furminator: За средна раса со долго влакно

650.00 ден
Фурмиратор за кучиња со долго влакно со тежина помеѓу 9 и 22 кг. Наменето за кучиња чије влакно е подолго од 5 см. Ја намалува мрзеливоста до 90%. Има должина на сечилото од 6,7 см. Сечилото од не'рѓосувачки челик достигнува длабоко во крзното на кучето и нежно ја отстранува подвлакната и паднатите влакна. Има поголема ефикасност од која било четка или чешел со иста цел. Овозможува влакната и подвлаката да се отстранат едновремено, што кучето би го изгубило за време на редовниот процес на мрзеливост, што може да трае исклучително долго време. На овој начин се спречува акумулацијата на паднатите влакна на мебел, гардероби, теписи, автомобили ... Обезбедува рамномерна дистрибуција на маснотии низ крзното на кучето и со тоа придонесува за здравјето и убавината на кожата. Патентираната технологија на изработка овозможува лесна примена и трајност на производот.