Прикажувам 1–12 од 659 резултати

Brooklyn Meat Menu Adult Mix 20kg

1,700.00 ден
Бруклинската сува храна е комплетен и целосен оброк, богат со хранливи материи и витамини идеален за задоволување на нутритивните потреби секое возрасно куче. Сјајна крзно Јаки коски Здрави заби

Brooklyn Meat Menu Energy 20kg

2,200.00 ден

Бруклинската сува храна  е  комплетен и целосен оброк, богат со хранливи материи и витамини идеален за задоволување на нутритивните  потреби  секое возрасно куче.

  • Здрави и силни мускули
  • Јаки заби и коски
  • Оптимална издржливост
  • Протеини (32%)
  • Масти (14%)

Brooklyn Meat Menu Adult Easy 20kg

1,500.00 ден

Бруклинската сува храна  е  комплетен и целосен оброк, богат со хранливи материи и витамини идеален за задоволување на нутритивните  потреби  секое возрасно куче.

  • Со масла и витамини за сјајно влакно и здрава кожа
  • Со минерали и витамини за здрави заби и непца
  • Со влакна кои го помагаат варењето
  • Со калциум и фосфор за здрави и силни коски.

BROOKLYN JUNIOR DOG 20 KG

2,200.00 ден
JUNIOR BROOKLYN, храна за кученца .
Со сите хранливи материи за правилно хранење на кученцето, обезбедувајќи го на најдобар начин неговиот развој.
Мускулен раст✅
Јаки коски✅
Здрави заби✅
30% протеин
Масти 11%

Поводник за куче 5м

480.00 ден
Овој поводник е совршен за мали и средни миленичиња. Системот за сопирање и заклучување со една рака го спречува напредувањето на миленичето. ДОЛЖИНА: 5 метра

Транспортер за миленици

1,790.00 ден
Изработен е од квалитетна издржлива пластика за вашето домашно милениче. Има квалитетна рачка која е дизајнирана да поддржува различни тежини на вашето домашно милениче. Има мали решетки и обезбедува висок проток на воздух за домашни миленици. Направен е во оригинална форма во која вашето домашно милениче ќе има доволно простор. Димензии: 61 x 40 x 38cm.

Oблека за миленичиња

650.00 ден800.00 ден
Јакна за миленици Заштите те го вашиот миленик со прекрасните јакни

Пластифицирано ремче за кучиња

230.00 ден
Orange пластифициран поводник за кучиња

Зимска облека за миленичиња

700.00 ден850.00 ден
Зимска јакна за миленици Заштите те го вашиот миленик со прекрасните јакни во зимските услови  

Зимска облека за миленичиња

650.00 ден800.00 ден
Зимска јакна за миленици Заштите те го вашиот миленик со прекрасните јакни во зимските услови  

Зимска облека за миленичиња

650.00 ден800.00 ден
Зимска јакна за миленици Заштите те го вашиот миленик со прекрасните јакни во зимските услови  

Округли пластичен Сад за храна за бавно јадење

160.00 ден
Пластичен Сад за храна за бавно јадење Пластичен Сад е наменет за кучиња кој јадат многу брзо