Се прикажуваат сите 3 резултати

Дозер за таблети за мачки за кучиња

160.00 ден
Доколку имате проблем со вашот миленик не можете да им дадете таблета. Практичен и лесен за употреба: Овој шприц за издавање таблети е брз и лесен за употреба, безбеден и ефикасен, може да се користи како добра помошна алатка за хранење на домашни миленици, погодна за таблети, капсули, а може да се користи и како алатка за хранење мали животни кои никогаш не јаделе и почнуваат сами да јадат.

ПИНЦЕТА ЗА КРЛЕЖИ СО ФЕДЕР

150.00 ден
Пластична пинцета - го олеснува отстранувањето на крлежите. УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: Притиснете ја пружината за да ги отворите рачките на пинцетата. Повлечете го назад крзното околу крлежот. Потоа со пинцетата фатете го крлежот што е можно поблиску до кожата. Внимателно извлечете го крлежот, но без двоумење и колку што е можно исправено. Местото за каснување треба да се дезинфицира во текот на целиот период. Ако не можете целосно да го отстраните крлежот, контактирајте со вашиот ветеринар.

Пинцета за одстранување на крлежи

100.00 ден
Ги отстранува крлежите без употреба на инсектициди