Прикажувам 1–12 од 46 резултати

Седиште за куче или мачка

990.00 ден

Карактеристики:

 • Димензии: 40cm x 30cm x 25cm
 • Боја: црна
 • Издржлив материјал
 • Ја осигурува безбедноста на миленичето
 • Лесно склопување и расклопување
 • Безбедно се прицврстува на предното или задното седиште на автомобилот

Лежалка за миленици Орион сина/сива

2,150.00 ден
Легло за миленици овозможува совршено убоден и луксузен простор за Вашиот миленик. Леглата имаат дебела внатрешна подлога и овозможува луксузно, меко и топло спиење. Димензија:  100x77x23см

Лежалка за миленици Орион црвена/беж

2,150.00 ден
Легло за миленици овозможува совршено убоден и луксузен простор за Вашиот миленик. Леглата имаат дебела внатрешна подлога и овозможува луксузно, меко и топло спиење. Димензија:  100x77x23см

Лежалка за миленици Орион црвена/беж

1,590.00 ден
Легло за миленици овозможува совршено убоден и луксузен простор за Вашиот миленик. Леглата имаат дебела внатрешна подлога и овозможува луксузно, меко и топло спиење. Димензија: 80x60x22cm

Лежалка за куче

1,980.00 ден
Надворешноста на лежалките од серијата Tarte е изработена од водоотпорен материјал, а внатрешноста од памучен материјал со модерен дизајн . Димензии 65x15

Лежалка за Куче

1,850.00 ден
Внатрешноста на нашите душеци од серијата Tarte (Правоаголник) е исполнета со 100% оригинални силиконски влакна од прв квалитет, а двете страни на делот од перницата се направени од памучна текстура и ткаенина слична на лен, која има својства за отфрлање на течности и дамки. Нашиот производ е најквалитетниот и најполниот душек на пазарот во однос на квалитетот на материјалот и внатрешното полнење. Димензии 62x44x22

Лежалка за Куче

1,480.00 ден
Сите кревети за домашни миленици Dubex користат првокласни материјали со следните карактеристики.  Димензии 62x44x22
 • Длабоко наполнето подлога со удобна ткаенина
 •  Добро амортизиран ѕид со отстранлива внатрешна подлога.
 • 100% оригинално полнење со силиконски влакна, без отпад или мешани материјали.
 • Комплименти за здравјето и благосостојбата на животните
 • Се пере во машина - 30 степени C
 • Европско дизајнирано и произведено во Турција

Лежалка за Куче

2,150.00 ден
Сите кревети за домашни миленици Dubex користат првокласни материјали со следните карактеристики. Димензии 78x60x22
 • Длабоко наполнето подлога со удобна ткаенина
 •  Добро амортизиран ѕид со отстранлива внатрешна подлога.
 • 100% оригинално полнење со силиконски влакна, без отпад или мешани материјали.
 • Комплименти за здравјето и благосостојбата на животните
 • Се пере во машина - 30 степени C
 • Европско дизајнирано и произведено во Турција

Лежалка за Куче

1,750.00 ден
Горните внатрешни делови и надворешното тело на нашите душеци од серијата Gelato се изработени од водоотпорна ткаенина.. Димензии 62x44x22

Лежалка за куче

2,750.00 ден
Сите кревети за домашни миленици Dubex користат првокласни материјали со следните карактеристики. Димезии 78x60x22

Лежалка за куче

2,750.00 ден
Сите кревети за домашни миленици Dubex користат првокласни материјали со следните карактеристики. Димезии 78x60x22

Лежалка за куче

1,850.00 ден
Внатрешните и надворешните делови на лежалките од серијатаMAKARON се изработени од памучна текстура што спречува влага и појава на дамки.