Се прикажуваат сите 2 резултати

Sanicat: Декоративен посип Christmas Tree, 6 L

520.00 ден
 
  • Празничниот мирис на ела што се ослободува по употребата на попрскувања
  • Неутрализирајте ги мирисите на природен и безбеден начин за вашата мачка
  • Максимална чистота, висока апсорпција и лесно одржување
  • Без прав, без соголување на бојата, нежно на шепите на мачки
  • Состав: Бел бентонит, обоени гранули
  • Пакет: 6 Л