Се прикажуваат сите 11 резултати

Пумпа за Фонтана

950.00 ден
  • Капацитет: 1400 л / ч: 
  • Дигање на вода максимална висина: 1,2 метри
  • Моќност: 20w
  • Целосно потоплива и идеалена за секоја филтрација 

Потопна пумпа АТ-203

1,490.00 ден
Aтман AT 203 Материјал: пластика Боја : сива Напон: 220 ~ 240V Фреквенција: 50Hz Дигање на водата: 2м Капацитет: 1800 л / ч Моќност: 32W Калибар: 20мм Должина на кабелот: 145см  

Потопна пумпа АТ-202

1,150.00 ден
АТ-202 Материјал: пластика Боја : сива Напон: 220 ~ 240V Фреквенција: 50Hz Дигање на водата: 1,3м Капацитет: 1200 л / ч Моќност: 25W Калибар: 20мм Должина на кабелот: 145см

Потопна пумпа АТ-201

1,200.00 ден
Ат-201 е потопна пумпа која има проток од 650 литри на час и може да се користи за неколку намени. Може да се користи како турбулента пумпа за дополнителна аерација на водата, а со тоа да се добие и повеќе кислород во водата. Исто така може да се искористи како проточна пумпа за Топ филтер или за надворешен филтер, како и за импровизиран филтер за фонтана.

Потопна пумпа АТ-107

3,800.00 ден
Комплетно потопен мотор, ултра тивок. Безбедно и тивко работење. Спецификации Модел: АТ-107 Напон: 220-240V / 50Hz моќност: 115W Големина: должина * широка * висока: 18 * 12 * 17см Материјал: Пластика и нерѓосувачки челик Капацитет: 5000L / H Дигање на водата: 5М

Потопна пумпа АТ-106

3,300.00 ден
АТ-106: Материјал: пластика Боја : сива Тежина: 2,5 кг Напон: 220 ~ 240V Фреквенција: 50Hz Дигање на водата: 4М Капацитет: 4000 L / H Моќност: 85W Големина: должина * широка * висока 16 * 9,5 * 16см Калибар: 20мм Должина на кабелот: 145см

Потопна пумпа АТ-105

2,650.00 ден
АТ-105: Материјал: пластика Боја : сива Тежина: 1,2 кг Напон: 220 ~ 240V Фреквенција: 50Hz Дигање на водата: 3М Капацитет: 3000 L / H Моќност: 60W Големина: должина * широк * висока 14,5 * 8 * 16см Калибар: 18мм Должина на кабелот: 145см

Потопна пумпа АТ-104

1,590.00 ден
АТ-104: Материјал: пластика Боја : сива Тежина: 1 кг Напон: 220 ~ 240V Фреквенција: 50Hz Дигање на водата: 2М Капацитет: 2000 L / H Моќност: 38W Големина: должина * широка * висока 11,3 * 7 * 12,2см Калибар: 18мм Должина на кабелот: 145см

Потопна пумпа АТ-103

1,400.00 ден
Потопна пумпа  1.300l/h/1.2m 25W АТ-103: Материјал: пластика Боја : сива Тежина: 0,7 кг Напон: 220 ~ 240V Фреквенција: 50Hz Дигање на водата: 1,2 капацитет: 1300 L / H Моќност: 25W Големина: должина * широк * висока 9 * 6 * 12см Калибар: 15мм Должина на кабелот: 145см

Потопна пумпа АТ-102

1,100.00 ден
 
АТ-102: Материјал: пластика Боја : сива Тежина: 0,5 кг Напон: 220 ~ 240V Фреквенција: 50Hz Дигање на водата: 1.05M капацитет: 500 л / ч Моќност: 8W Големина: должина * широка * висока 6,5 * 4 * 9,5 см Калибар: 10мм Должина на кабелот: 145см

Атман -Потопна пумпа АТ-101

900.00 ден
АТ-101: Материјал: пластика Боја : сива Тежина: 0,4 кг Напон: 220 ~ 240V Фреквенција: 50Hz дигање на вода: 0.6м капацитет: 350 л / ч Моќност: 5W Големина: должина * широка * висока 6 * 3,8 * 8,5см Калибар: 10мм Должина на кабелот: 145см