Приказ 1–12 за 25 производи

Прикажи категории
-33%
Затвори

НАЈДОБРИ ИГРАЧКИ ЗА МАЧКИ

600.00 ден 400.00 ден

За мачки во затворени простории кои не ја трошат целата своја енергија.

Мачката ги претвора ветерниците може да ја намали вознемиреноста на мачката, гледајте како вашето маче игра со часови, свртувајте ја играчката со мачки на ветерници и дава на мачката забава на мачките без неред, помага да ја одржувате мачката подвижна и да ја одржувате вашата мачка здрава и фокусирана.
-29%
Затвори

ИГРАЧКА ЗА МАЧКИ ОД ГРАВИТИ

990.00 ден 700.00 ден

Барате решенија за гребење или пролевање на влакна?

• Самостојно средување, масажер и подлога за гребење сè-во-едно! • Помага да го одржувате вашиот дом без влакна и мебелот безбеден од гребење. •  - Дизајниран за отстранување на влакната и пролевање на влакната додека ја стимулира вашата мачка со масажа. Големина: 36 см х 28,5 см х 1 см, Висина на лакот: 35 см. Помага да престанете со пролевање на влакна и гребење за да  одржувате домашниот мебел слободен
Затвори

Тунел за играње за мачки

1,600.00 ден
Играј, спиј, повторувај!
Мачките го сакаат нашиот тунел за мачки 😻 Удобен приватен простор за вашата мачка да се скрие и одмори, ја насочивме вашата мачка да се забавува играјќи помеѓу спиење! Дополнително, можете да го откинете патентот и тунелот да го претворите во плишано меко перниче за секунда ✨
-36%
Затвори

Catit Self Groomer

550.00 ден 350.00 ден
Со оваа паметна четка, вашата мачка може да одлучи сама кога сака да го чешла крзното! Четката лесно се прицврстува преку пластична рамка на која било површина со лесен пристап за вашата мачка. Лесно кликнува внатре и надвор.
Затвори
Затвори

Гребло за мачки – SBE1504

500.00 ден

Гребло за мачки. Димензии 40цм висина. Коцка 27х27цм. Шифра на артиклот СБЕ1504

Затвори

Играчка за миленици – 625915 – Beeztees

140.00 ден
Играчка за миленици портокалова боја -  625915 топче со ѕвонче 4,5цм и  625916 топче со ѕвонче 5цм- Beeztees
Затвори

Играчка за миленици – 620205 – BeezTees

70.00 ден
Играчка за миленици 5цм - Шифра на артиклот 620205 - BeezTees
Затвори

Играчка за миленици – 620202 – BeezTees

100.00 ден

Играчка за миленици 8цм - Шифра на артиклот 620202 - BeezTees

Затвори

Играчка за миленици – 620123 – BeezTees

90.00 ден
Играчка за миленици 5cm - Шифра на артиклот 620123 - BeezTees
Затвори

Играчка за мачка – 430365 – BeezTees

200.00 ден
Играчка за мачка 3 ком. (3-4цм) - Шифра на артиклот 430365 - BeezTees