Приказ на 8 производи

Padovan –Пелени за миленици со активен јаглен 10 парчиња(60 х 60)

270.00 ден
Padovan –Пелени за миленици со активен јаглен 10 парчиња(60 х 60)

Хигиенски песок за птици Ocean Fresh

100.00 ден
Хигиенски песок за птици Ocean Fresh

Падован: MelodyMix храна за птици пејачи, 300гр

100.00 ден
MelodyMix е храна насочена кон птици-пејачи, папагали и егзотични птици.
 • Мешавина од витамини од семе и ливада од трева има освежувачки и хранливи својства и го стимулира пеењето кај птичјите птици.
 • Се состои од семе, зеленчук, ливада од трева и бисквити.
 • Овозможува разновидна и урамнотежена исхрана.
 • Храната е збогатена со витамини, минерали и растителни екстракти што придонесува за здравјето и виталноста.
 • Состојки:  Црвена просо, жолта просо, семе од ленено семе, масло од семе од цикорија, моркови, спанаќ, бисквити.
 • Минерали и витамини:  Витамин А (3800 ИЕ / кг), Витамин Д3 (500 J / кг), Витамин Е (7 мг / кг).
 • Анализа:  Суров протеин (17%), маснотии (18%), целулоза (17%), пепел (5%), влага (9%), јаглени хидрати (34%), калциум (0,2%), фосфор (0,4%) )
 • Пакување:  300 г.

Падован: Premium Papagali за папагали, 500 гр

250.00 ден
Premium Papagali е комплетна храна наменета за големи папагали како Амазон, Какаду, Аре.
 • Тој е збогатен со мешавина од тропско овошје, ореви и кикиритки и обезбедува урамнотежена и урамнотежена исхрана.
 • Тој е збогатен и со дополнителни витамини и минерали кои придонесуваат за здравјето и виталноста.
 • Состојки:  семе (кикиритки 21%), ореви (27%), овошје (12%), зеленчук, житарици, екстракти од растителни протеини, алги, јајца и јајца, деривати од масло и маснотии.
 • Анализа:  суров протеин (17%), сурова влакна (8%), масла и масти (32%), сурова пепел (3%), влажност (6%).
 • Минерали и витамини:   Витамин А 2000IU, витамин Д3 400IU, витамин Е 8 мг, антиоксиданти и бактерии.
 • Пакување: 500 гр

Падован: Grandmix Parrots храна за папагали

180.00 ден
Grandmix Parrots се храна дизајнирана за поголеми папагали како што се ара и какаду.
 • Комплетната храна направена со вашите омилени житни култури, овошје и бисквити обезбедува урамнотежена и урамнотежена исхрана.
 • Храната е збогатена со витамини, минерали и растителни екстракти што придонесува за здравјето и виталноста.
 • Состојки:  Cитарки, овошје, бисквити, минерали, шеќер.
 • Минерали и витамини:  витамин Ц (850 IJ / кг), витамин Д3 (120 IJ / кг), витамин Е (2 мг / кг).
 • Пакување:  600 гр.

Падован: Grandmix Parrocchetti е комплетна храна за папагали и егзотични птици 400g 100мкд 800g 160мкд.

100.00 ден
Падован: Grandmix Parrocchetti е комплетна храна за папагали и егзотични птици.
 • Овошното збогатено обезбедува урамнотежена и урамнотежена диета.
 • Храната е збогатена со витамини, минерали и растителни екстракти што придонесува за здравјето и виталноста.
 • Состојки:  Cитарки, семе, овошје (минимум 4,1%), зеленчук, бисквити, минерали, шеќер.
 • Минерали и витамини:  витамин Ц (400 IU / кг), витамин Д3 (500 IJ / кг), витамин Е (7 мг / кг).
 • Пакување:  400 g, 850 g

Падован: Храна за егзотични птици Grandmix Esotici

100.00 ден
Grandmix Esotici е комплетна храна за егзотични птици.
 • Се состои од семе, овошје и бисквити.
 • Овозможува разновидна и урамнотежена исхрана.
 • Храната е збогатена со витамини, минерали и растителни екстракти што придонесува за здравјето и виталноста.
 • Состојки:  Cитарки, ленено семе, овошје (папаја, ананас, банани), бисквити, витамини и минерали од школки со школки.
 • Минерали и витамини:  Витамин А (4000 IJ / кг), витамин Д3 (500 IJ / кг), витамин Е (7 мг / кг).
 • Пакување:  1 кг, 400 гр

Падован: Храна за канаринци

100.00 ден
Grandmix Canarini е храна која се состои од семе од најголема важност за Канарите, внимателно одбрани, збогатена со овошје и бисквити.