Прикажувам 1–12 од 82 резултати

Пумпа за Фонтана

950.00 ден
  • Капацитет: 1400 л / ч: 
  • Дигање на вода максимална висина: 1,2 метри
  • Моќност: 20w
  • Целосно потоплива и идеалена за секоја филтрација 

Aquael Versamax FZN-3 filter

1,360.00 ден
Монтиран филтер за аквариуми до 260 литри Aquael Versamax FZN-3 (1200 l / h) Аквариумскиот филтер за аквариуми Aquael Versamax FZN-3 е дизајниран за прочистување на водата во аквариуми. Благодарение на високите перформанси, филтерот интензивно ја прочистува водата во аквариумот, без да зазема простор во нив. Поради оригиналниот дизајн, се создава водопад кој овозможува подобрена аерација на водата. Не создава силна бучава во аквариумот, што е погодно за одржување и одгледување риба, како и за аквариуми со многу живи растенија. прилагодување на ефикасноста многу голем волумен на филтрација тивко работење, лесно одржување Спецификации: За аквариумот: до 260 л Капацитет: 1200 л / ч Димензии: 288 x 160 x 235 мм. Потрошувачка на енергија: 9,6W.

Био Репт – Тропикал

25.00 ден
Комплетно изблалансирана витаминска храна за желки. Пакување од 100 мл, 250 мл и на килограм.

Канистер – ЦФ-800 – Атман

0.00 ден

Надворешен филтер за аквариуми до 150 литри. Проток на вода 960 литри на час. Моќност 21 вати. Димензии 40х23х23цм. Имајте во предвид дека на димензиите се без вентили и се препорачува да се остави простор и за нив барем уште 13-15цм . Три прегради т.е. комори за филтер материјал. Со него оди био-сунгер и филтер-вата (Филц). Тивок и практичен и многу лесен за одржување.

Канистер – Ат-3335 С – Атман

3,500.00 ден
Надворешен филтер за аквариуми до 150 литри. Проток на вода 600 литри на час. Моќност 15 вати. Димензии 28х19х19цм. Две прегради т.е. комори за филтер материјал. Со него оди био-сунгер и филтер-вата (Филц). Тивок и практичен и многу лесен за одржување.

Потопна пумпа – WP-2200F – Собо

600.00 ден

Поторпна филтер пумпа ВП-2200Ф - со проток на вода од 1000 литри на час. Моќност 20 вати. Се препорачува за аквариуми од 80 до 120 литри вода.

Потопна пумпа – WP-1000F – Собо

500.00 ден

Потопна филтер пумпа ВП-1000 со проток на вода 650 литри на час. Моќност 15 вати. За аквариуми од 50 до 100 литри вода.

Потопна пумпа – РС 2003

600.00 ден

Потопна филтер пумпа РС 2003. Проток на вода 1750 литри на час. За аквариуми од 150-200 литри вода.

Потопна пумпа – РС 2002

500.00 ден

Потопна филтер пумпа РС-2002 - Проток на вода 1500 литри на час. Препорачлива за аквариуми од 100-150 литри вода.

Потопна пумпа – СБ 1200Ф – Шарк

800.00 ден
Потопна филтер пумпа за аквариуми до 180 литри вода. Моќност 35 вати со проток на вода од 1200 литри на час.

Потопна пумпа – СБ 800Ф – Шарк

600.00 ден

Потопна филтер пумпа за аквариуми до 80 литри вода. Моќност 18 вати со проток на вода од 800 литри на час. 

Потопна пумпа – СБ 600Ф – Шарк

500.00 ден

Потопна филтер пумпа за аквариуми до 50-60 литри вода. Моќност 12 вати со проток на вода од 600 литри на час.