Се прикажуваат сите 12 резултати

Тоалет за Мачки

1,200.00 ден
Практично и стилски: нашиот тоалет за мачки нуди доволно простор за вашето маче да може удобно да се движи наоколу и да си ја врши својата работа

Автоматски тоалет за мачки

20,000.00 ден

Голем волумен за складирање (6l) со бункер за истовар (10l)

Тоалет со чешел за маче

2,250.00 ден
. Спречување на истекување на урина Фиоката е дизајнирана со закосена површина и јазот за поврзување е многу тесен, што

Автоматска фонтана за вода за домашни миленици

1,800.00 ден
  • Голем капацитет од 2,5 литри : идеален за мачки, мали и средни кучиња и мали животни. Практично за сопственици на домашни миленици кои треба да бидат отсутни од дома со часови или дури денови
  • Системот за континуиран проток помага да се обезбеди чиста, здрава вода додека го охрабрува вашето домашно милениче да пие вода
  • Има 2 тројни филтри составени од: активен јаглен, смола за размена на јони и ткаенина кои задржуваат нечистотија, влакна, непријатни мириси и лош вкус. Заштитува и од болести на уринарниот систем
  • 3 различни режими на пренос во зависност од тоа што му се допаѓа на вашето домашно милениче
  • Направено од квалитетна PP издржлива и лесна за употреба и носење
  • Тивко работење (50 db) со потопна пумпа (поставена на дното) и долг USB-кабел (1,50 метри) за поврзување на струја

Тоалет за мачки

1,090.00 ден
Димензии: 57 x 39 x 41cm.

Тоалет за маче

430.00 ден
Тоалет за маче - 31х43х14 cm

Тоалет за мачки со вклучен активен филтер и фиока.

2,200.00 ден
Тоалет за мачки со вклучен активен филтер и фиока. Димензии – 58x45x48.

Тоалет за мачки со активен филтер

1,300.00 ден
Тоалет за мачки со активен филтер. Димензии – 40х56х40.

Тоалета за мачки – 400490 – BeezTees

1,300.00 ден
Аголна Тоалета за мачки со димензии 58,5*45,5*40цм - Шифра на артиклот 400490 - BeezTees

Тоалета за мачки – 25150070 – Фоп

350.00 ден
Отворена тоалета за мачки. Едноставна за чистење и одржување. Димензии - 53 x 38 x 16цм

Тоалета – 25410076 – Фоп

1,000.00 ден
Затворена тоалета за мачки. Лесна за одржување и чистење. Димензии - 54 x 38.5 x 38цм

Тоалет – 25410070 – Фоп

1,000.00 ден
Затворена тоалета за мачки. Лесна за одржување и чистење. Димензии 54 x 38.5 x 38цм