Прикажувам 1–12 од 18 резултати

Тартабел – Падован

220.00 ден
Капки за инфекција на очи за водни желки.

Тартафорт – Падован

220.00 ден
Витамин Д3 и калциум за водни желки.

Вентили за канистери Атман

220.00 ден

Резервни вентили за Атман канистери. Две различни големини. Одговараат за АТ-3335, Ат-3336, АТ-3337, АТ-3338, ЦФ-800, ЦФ-1000, ЦФ-1200 канистери.

Филтер материјал – Сунгер за канистери

100.00 ден

Резервни филтер материјали за Атман канистери. Две различни големини. Одговараат за АТ-3335, Ат-3336, АТ-3337, АТ-3338, ЦФ-800, ЦФ-1000, ЦФ-1200 канистери.

Филтер материјал – Филц за канистер

80.00 ден

Резервни филтер материјали за Атман канистери. Две различни големини. Одговараат за АТ-3335, Ат-3336, АТ-3337, АТ-3338, ЦФ-800, ЦФ-1000, ЦФ-1200 канистери.

Филтер материјал – Филц + Сунгер

120.00 ден
Резервни филтер материјали за Атман канистери. Две различни големини. Одговараат за АТ-3335, Ат-3336, АТ-3337, АТ-3338, ЦФ-800, ЦФ-1000, ЦФ-1200 канистери. Шифра на овие артикли се - 10732А и 10733А

Филтер материјал – Филц 1м

120.00 ден

Филтер вата или филц. 1 метар должина. 

Терариум за желки – Е002 – СТА

300.00 ден
Пвц терариум за желки. Шифра на артиклот Е002

Терариум за желки – Е001 – СТА

400.00 ден
Пвц терариум за желки. Шифра на артиклот Е001

Терариум за желки – 55560070 – Фоп

1,500.00 ден
Пластичен терариум за желки со димензии 53 x 38 x 25.5цм. Шифра на овој артикал 55560070

Терариум за желки – 55550070 – Фоп

550.00 ден
Пластичен терариум за желки. (Во форма на Бубрег) Шифра на овој артикал е 55550070

Терариум за желки – 55520070 – Фоп

1,300.00 ден
Пластичен терариум за желки со димензии 42 x 34 x 22цм. Шифра на овој артикал е 55520070