Прикажувам 1–12 од 29 резултати

GOURMET MON PETIT-кесички-пилешко 6х50 гр

200.00 ден
Gourmet Mon Petit е вкусна, комплетна влажна храна. Таа е погодна за сите возрасни мачки. Овие вкусни оброци се приготвуваат

GOURMET MON PETIT-GIG MV,кесички-говедско 6х50 гр

200.00 ден
Gourmet Mon Petit е вкусна, комплетна влажна храна. Таа е погодна за сите возрасни мачки. Овие вкусни оброци се приготвуваат

GOURMET MON PETIT-GIG MV,кесички-туна 6х50 гр

200.00 ден
Деривати од месо и животинско потекло, екстракти од протеини од зеленчук, рибини и рибини деривати (од кои туна 4%), минерали,

GOURMET GOLD-Savoury Cake-јагнешко/боранија 85 гр

40.00 ден
СОСТОЈБИ: месо и животински производи (од кои 4% се јагниња), екстракти од протеини од зеленчук, зеленчук (5% од грашок од

GOURMET GOLD-Savoury Cake-пилешко/морков 85 гр

40.00 ден
Gourmet Gold создадава , секој оброк комбинирајќи од риби или месо со неодолива текстура. Комбинација на специјално избрани, квалитетни состојки обезбедуваат искуство за јадење што вашата мачка ќе ја обожава, како и комплетна и урамнотежена исхрана која обезбедува кај возрасни мачки со се што им е потребно за нивното здравје и виталност.

GOURMET GOLD-Парченца во сос пилешко/црн дроб 85 гр

40.00 ден
За просечна возрасна мачка (4 кг), храни 3 до 4 лименки на ден во најмалку 2 одделни оброци. Просеците за одржување

GOURMET GOLD-парченца во сос пилешко/говедско 85 гр

40.00 ден
За просечна возрасна мачка (4 кг), храни 3 до 4 лименки на ден во најмалку 2 одделни оброци. Просеците за одржување

GOURMET GOLD-Парченца во сос пилешко/лосос 85 гр

40.00 ден
За просечна возрасна мачка (4 кг), храни 3 до 4 лименки на ден во најмалку 2 одделни оброци. Просеците за одржување

GOURMET GOLD Парченца во паштета-4X85 гр

150.00 ден
За просечна возрасна мачка (4 кг), храни 3 до 4 лименки на ден во најмалку 2 одделни оброци. Просеците за одржување

GOURMET GOLD-Паштета од риба 85 гр

40.00 ден
За просечна возрасна мачка (4 кг), храни 3 до 4 лименки на ден во најмалку 2 одделни оброци. Просеците за одржување

GOURMET GOLD-Паштета со пилешко 85 гр

40.00 ден
За просечна возрасна мачка (4 кг), храни 3 до 4 лименки на ден во најмалку 2 одделни оброци. Просеците за одржување

GOURMET GOLD Паштета со говедско 85 гр.

40.00 ден
За просечна возрасна мачка (4 кг), храни 3 до 4 лименки на ден во најмалку 2 одделни оброци. Просеците за одржување