Се прикажуваат сите 11 резултати

Whiskas– Паучи за маче говедско и пилешко 4×85гр.

135.00 ден
Whiskas е храна со која вашата мачка со нетрпение го очекува секој оброк. Обезбедува на вашата мачка сè што и е потребно, како што е оптимална количина на исхрана за долг и среќен живот, избалансирани минерали кои поддржуваат здрав живот.

Whiskas casserole – Паучи за маче 4×85гр.

135.00 ден
Whiskas е храна со која вашата мачка со нетрпение го очекува секој оброк. Обезбедува на вашата мачка сè што и е потребно, како што е оптимална количина на исхрана за долг и среќен живот, избалансирани минерали кои поддржуваат здрав живот.

ВИСКАС со вкус на Говедско е комплетна храна за возраси мачки над 12 месеци.

4,100.00 ден
Whiskas е комплетна сува храна со говедско месо за возрасни мачки од 1 до 7 годишна возраст. Направено од свежо

Whiskas– Паучи за воздрасни мачиња со вкус на пилешко 4×85гр.

150.00 ден
Whiskas - ( паучи ).Комплетно течна храна за воздрасни мачиња над 12 месечна воздраст со вкус на пилешко.

Whiskas junior – Паучи за мало маче со вкус на пилешко до 12 месечна воздраст. 4х85гр.

135.00 ден
Whiskas junior- ( паучи ).Комплетно течна храна за мали мачиња со вкус на пилешко до 12 месечна воздраст.

Whiskas junior пилешка – 14кг.

320.00 ден - 330.00 ден / kg
СОСТОЈКИ: житарки, месо и производи од животинско потекло (вклучително и пилешко 4% во кафени гранули), масла и масти, екстракти од растителни протеини, минерали, млеко и млечни производи (вклучувајќи 0,7% обезмастено млеко во прав со пломби, еквивалентно на 4) % обезмастено млеко), растителни производи, зеленчук (4% моркови во гранули од портокал, 4% грашок во зелени гранули) ИСХРАНА протеини: 37, содржина на маснотии: 12, неоргански материи: 6,5, сурова влакна: 1,5, калциум: 1,4, фосфор: 1.1 адитиви / 1 кг:, антиоксиданти / бои, додатоци во исхраната:, витамин А: 3140 IU, витамин Д3: 345 IU , Витамин Е: 545 мг, бакар сулфат пентахидрат: 26 мг, манган сулфат монохидрат: 24,4 мг, калиум јодид: 2,1 мг, семенски натриум: 0,11 мг, таурин: 4040 мг, цинк сулфат монохидрат: 65 мг

ВИСКАС со вкус на ТУНА е комплетна храна за возраси мачки над 12 месеци.

330.00 ден - 340.00 ден / kg
Вреќа 14кг. За секоја купена вреќа пониска цена (-5%)

Кесичка за мачиња со говедско во желе Јуниор, 100гр

40.00 ден
Кесичка за мачиња со говедско во желе Јуниор, 100гр

Кесичка за мачиња со пилешко во желе Јуниор, 100гр

40.00 ден
Кесичка за мачиња со пилешко во желе Јуниор, 100гр

Кесичка за мачки со говедско во желе, 85гр.

40.00 ден
Кесичка за мачки со говедско во желе, 85гр.

Кесичка за мачки пилешко во желе, 85гр.

40.00 ден
Whiskas: Кесичка за мачки  пилешко во желе, 85гр.