Прикажувам 1–12 од 64 резултати

BABY PÂTÉE PARROTS 1 kg

950.00 ден
Комплетна храна за рачно хранење на папагали

ВИТАМИНСКИ СТИКЕРИ ЗА ПАПАГАЛИ

100.00 ден
ВИТАМИНСКИ СТИКЕРИ ЗА ПАПАГАЛИ 1 паковање содржи 3 стикери секое паковање од 3 сикери ги содржи седните вкусови: Јаболко Банана Јагода Мед Грозје Портокал

Whiskas junior пилешка – 14кг.

320.00 ден - 330.00 ден / kg
СОСТОЈКИ: житарки, месо и производи од животинско потекло (вклучително и пилешко 4% во кафени гранули), масла и масти, екстракти од растителни протеини, минерали, млеко и млечни производи (вклучувајќи 0,7% обезмастено млеко во прав со пломби, еквивалентно на 4) % обезмастено млеко), растителни производи, зеленчук (4% моркови во гранули од портокал, 4% грашок во зелени гранули) ИСХРАНА протеини: 37, содржина на маснотии: 12, неоргански материи: 6,5, сурова влакна: 1,5, калциум: 1,4, фосфор: 1.1 адитиви / 1 кг:, антиоксиданти / бои, додатоци во исхраната:, витамин А: 3140 IU, витамин Д3: 345 IU , Витамин Е: 545 мг, бакар сулфат пентахидрат: 26 мг, манган сулфат монохидрат: 24,4 мг, калиум јодид: 2,1 мг, семенски натриум: 0,11 мг, таурин: 4040 мг, цинк сулфат монохидрат: 65 мг

Храна за тигрици Падован- Грандмикс Кокорите

100.00 ден
Високо квалитетна храна за папагали. Мешавина од бело и жолто просо и витамински додатоци на растителна база. Пакување од 0.400г

Падован: Grandmix Parrots храна за папагали

180.00 ден
Grandmix Parrots се храна дизајнирана за поголеми папагали како што се ара и какаду. Комплетната храна направена со вашите омилени житни култури, овошје и бисквити обезбедува урамнотежена и урамнотежена исхрана. Храната е збогатена со витамини, минерали и растителни екстракти што придонесува за здравјето и виталноста. Состојки:  Cитарки, овошје, бисквити, минерали, шеќер. Минерали и витамини:  витамин Ц (850 IJ / кг), витамин Д3 (120 IJ / кг), витамин Е. Пакување: 600gr.

Храна за папагали – Пате -Велнес -PP00678 600gr

195.00 ден

Комплетна храна за папагали бебиња со висок квалитет од програмата на Велнес. Пакување од 600 грама. Шифра на артиклот 0678

Премиум храна за големи папагали – Велнес -PP00677 2.5kg

500.00 ден
Храна за големи папагали со висок квалитет од програмата на Велнес (Падован) Големо пакување од 2,5кг. Шифра на артиклот 0677

Премиум храна за големи папагали – Велнес -PP00676 750gr

220.00 ден
Храна за големи папагали со висок квалитет од програмата на Велнес (Падован) - Шифра на артиклот 0676

Премиум храна за средни папагали – Велнес -PP00675 850gr

220.00 ден
Храна за средни папагали со висок квалитет од програмата на Велнес (Падован). Пакување од 1кг. Шифра на артиклот 0675

Премиум храна за розенколис – Велнес -PP00674 850gr

200.00 ден

Храна за папагали (Розенколис) со висок квалитет од програмата на Велнес. Пакување од 1кг. Шифра на артиклот 0674

Премиум храна за папагали – Велнес – PP00672 1kg

220.00 ден

Храна за папагали со висок квалитет од програмата на Велнес - Падован. Пакување од 1кг