Се прикажуваат сите 7 резултати

Oблека за миленичиња

750.00 ден900.00 ден
Јакна за миленици Заштите те го вашиот миленик со прекрасните јакни

Зимска облека за миленичиња

800.00 ден950.00 ден
Зимска јакна за миленици Заштите те го вашиот миленик со прекрасните јакни во зимските услови  

Зимска облека за миленичиња

750.00 ден900.00 ден
Зимска јакна за миленици Заштите те го вашиот миленик со прекрасните јакни во зимските услови  

Зимска облека за миленичиња

750.00 ден900.00 ден
Зимска јакна за миленици Заштите те го вашиот миленик со прекрасните јакни во зимските услови  

Јакни за кучиња

700.00 ден
Јакни за миленици Големина- ХЛ соодветна за сите зимски временски услови, без разлика дали е тоа многу ладно, врнежливо или пак на снег- твоето куче ќе биде стоплено не пропушта вода или ветер, внатрешноста е исработена од топол и мек плишан материјал кој е соодветен за многу ладно време или врнежливо  

Безбедно патно седиште за домашни миленици

950.00 ден
Безбедна заштита на вашето куче или мачка од паѓање и повреди при возење. Избегнувајте отпечатоци од шепи во автомобилот и несреќи кога чувате милениче Спецификации: Големина на артикл: 320 * 250 * 360мм

Навлаки за кучиња за автомобили

800.00 ден
  • ЛЕСНО УПОТРЕБА - Овој капак на седиштата за автомобилски кучиња е 100% водоотпорен. Лесно е да се избрише со влажна крпа или да се помине низ нечистотијата ! Само прицврстете ги ремените за навртки околу потпирачите за глава и вметнете ги сидрата на седиштата. Тој е квалитетен поклопец  за внатрешни автомобили и прекривка за носење на кучиња.
  • Димензии- 147 x 137